Συνδικαλιστικό τέλος.. των κινητοποιήσεων των φορτηγών.

Η βάση των μεταφορέων διαφωνεί και καλεί σε Γενική Συνέλευση.Τα συμβατικά ΜΜΕ αναγγέλουν εσπευσμένα στις 9:30 πρωί αποχώρηση των φορτηγών η οποία αποτελεί ήττα των κινητοποιήσεων απο τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα όπως επισημαίνουν στο SC ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ.

Αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι πρόεδροι των 9 ομοσπονδιών των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως, έπειτα από μια θυελλώδη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν επεισόδια από ιδιοκτήτες ή αυτοκινητιστές που αντιτίθενται στην απόφαση για αναστολή. Μετά τη λήξη της συνεδρίασης η Επιτροπή Αγώνα διαχώρισε τη θέση της, καλώντας σε Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή τα σωματεία απ’ όλη την Ελλαδα..
 
Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, Γιώργος Πασπάτης, κατήγγειλε την απόφαση, καθώς,όπως είπε, ελήφθη από τα προεδρεία χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της, επιτροπής. Παράλληλα ζήτησε τη διεξαγωγή ψηφοφορίας από τη βάση για τη συνέχιση ή όχι των κινητοποιήσεων. Εν τω μεταξύ, υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ η τροπολογία που προβλέπει αυστηρότερες ποινές για όσους ιδιοκτήτες φορτηγών δεν πειθαρχούν στην επίταξη.Ηττα των ιδιοκτητών φορτηγών φορτηγών από τους οικονομικά ισχυρούς

Καταστολή για το χατίρι της οικονομικής ελίτ..
 
Εσείς πως θα χαρακτηρίζατε μια κυβέρνηση που ..διορθώνει νόμους της Χούντας προκειμένου να είναι πιο αποτελεσματικοί;

Δώστε ό,τι χαρακτηρισμό θέλετε, πάντως ο υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ εν έτει 2010 το είπε καθαρά: Δεν μας έκανε ο χουντικός νόμος για να αντιμετωπίσουμε τους μεταφορείς και γι’ αυτό φέραμε έναν σκληρότερο!

Κι έτσι μας προέκυψε η περίφημη κυβερνητική τροπολογία που προβλέπει φυλακίσεις, κακουργηματικές διώξεις, αφαίρεση άδειας κλπ., πάντα για χάρη της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς.

Διότι, ως γνωστόν, δεν μπορεί μια συντεχνία να μας χαλάει την καθημερινότητα επειδή κάτι ζητάει. Οταν κάποιος διεκδικήσει, οφείλουμε όλοι ως κοινωνία να στραφούμε εναντίον του. Αλλιώς ..δεν είμαστε πατριώτες!

Μόνο με μία «συντεχνία» απαγορεύεται να τα βάλουμε: Με αυτή των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και των εμπόρων. Αυτοί μπορούν ωραιότατα να διασφαλίζουν τα συμφέροντά τους με όποιον τρόπο νομίζουν.

Ακόμη κι αν αυτό απαιτεί να τους ..πληρώνουμε όλοι μέχρι εξαντλήσεως, πάντα ..νόμιμα φυσικά, διότι ως γνωστόν η δική τους ανάπτυξη είναι το ένα και το αυτό με την εθνική ανάπτυξη.
Η χώρα άλλωστε βρίσκεται κάτω απο τον απόλυτο έλεγχό τους..
STOPCARTEL Newsdesk

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 1 Οκτωβρίου 2010, in ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: