Το Δ.Ν.Τ ζητεί το πόθεν αίσχος των αρχικλεφταράδων. Έρχεται η σειρά τους ;


Αναμενόμενες θεωρεί τις δικαιολογημένες αντιδράσεις του ελληνικού λαού το Διεθνές Nομισματικό Tαμείο, το οποίο επιμένει να απαιτεί τιμωρία όσων οδήγησαν την ελληνική οικονομία στο χείλος της καταστροφής, διότι -όπως τονίζεται- μόνο με τον τρόπο αυτό θα επικρατήσει η ηρεμία και θα αποκτηθεί η πολυπόθητη κοινωνική συναίνεση.
Μία εκ των εισηγήσεων των επιτελών του Tαμείου ώστε να επιτευχθεί η λαϊκή συναίνεση, είναι η εφαρμογή χωρίς εξαίρεση του «πόθεν έσχες» ειδικά για νυν και πρώην υπουργούς, βουλευτές και αξιωματούχους του ελληνικού κράτους.
ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ενημερωμένη πηγή υποστήριξε ότι «θα εκπλαγούμε από τα αποτελέσματα» (του ελέγχου), ενώ ισχυρίστηκε ότι τουλάχιστον 100 πρώην και νυν υπουργοί και βουλευτές δεν έχουν καν συμπληρώσει τις αιτήσεις. H πηγή έκανε ειδική αναφορά σε πρώην υπουργό, ο οποίος φαίνεται να διαθέτει δεκάδες ακίνητα, τα οποία κατόπιν έρευνας αποδείχθηκε ότι τα περισσότερα δεν ανήκουν στον ίδιο, απλά έχει μετατραπεί σε αχυράνθρωπο για πρώην Eλληνες αξιωματούχους.

Στο Tαμείο δεν ανησυχούν για τις λαϊκές αντιδράσεις και τονίζουν πως είναι φυσικό και φυσιολογικό επακόλουθο να διαμαρτύρονται οι Eλληνες για το Πρόγραμμα Σταθερότητας. 
ixnos

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 17 Δεκεμβρίου 2010, in ΔΝΤ, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: