Χαράτσια σε ξενιτεμένους … από ένα ανάλγητο κράτος

Μπορεί η απειλή της διακοπής του ρεύματος, σε όσους δεν πλήρωσαν (και εξακολουθούν να μη πληρώνουν) τον άθλιο κεφαλικό φόρο των ΝΔΣΟΚ, να έχει απομακρυνθεί και να προσανατολίζονται οι μνημονιακοί συνεταίροι να τον μεταθέσουν για είσπραξη στα Δημόσια Ταμεία. Αλλά κάποιες ατομικές περιπτώσεις προκαλούν ακόμη περισσότερο….

Οι νέοι μας πλέον με την ανεργία να έχει ξεπεράσει τους 2.000.000 Έλληνες, μη μπορώντας να έχουν ένα στοιχειώδη μισθό αναγκάζονται και στρέφονται στην αλλοδαπή. Έτσι η περίπτωση στην οποία αναφερόμαστε αφορά τον πατέρα ενός νέου που εδώ και ένα χρόνο δουλεύει για μεροκάματο που βρήκε στη Γερμανία της Μέρκελ. Άφησε πίσω όμως τον γέρο πατέρα του, που συντηρείται από την εκτροφή ορισμένων γιδοπροβάτων. Και στον οποίο ήρθε το χαράτσι του γιου του που είναι ξενιτεμένος και φυτοζωεί στη χώρα των εύπορων δανειστών – τοκογλύφων της πατρίδας μας. Η οικονομική κατάσταση άθλια, η οικογένεια σκορπισμένη ….. και το κράτος του μνημονίου να επιβάλλει και χαράτσια.
Και ζητάτε και την ψήφο μας….


ΕΕΕΕ,  δεν πάτε στο διάολο, καθίκια του κερατά.


Ακτιβιστής

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 23 Απριλίου 2012, in ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

  1. Γιατί χαρακτηρίζετε το κράτος ανάλγητο αφού αυτό το κράτος ανήκει σε κάποιους και όχι βέβαια σε μας τους ίδιους που το απαρτίζουμε. Νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός είναι παντελώς άστοχος και το εκφραζόμενο παράπονο ως μη υφιστάμενο. Δια τούτο συμβαίνουν όλα όσα τρομερά υφιστάμεθα αφού εκείνοι θεωρούν οτι το οικόπεδο ΕΛΛΑΔΑ τους ανήκει μαζί με τη θάλασσα τα βοσκοτόπια και τα 11.000.000 ζώα που χάσκουν και περιμένουν τη σφαγή τους !!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: