Σαμαράς και Στουρνάρας, αποτελειώνουν το έργο του Καραμαλή και του Αλογοσκούφη στον ΟΤΕ!

Του ξεπουλήματος δηλαδή στους Γερμανούς!

[ Λείπει -και αναζητείται ο μπαλαντέρ ….τύπου Μr MING ]

ΔΕΙΤΕ TO VIDEO:
Μπίζνα Αλογοσκούφη, ξεπούλημα ΟΤΕ στην Deutsche – YouTube
ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΆΡΧΟΝΤΑΙ….

{ ΤΙ ΞΑΝΆΡΧΟΝΤΑΙ ….ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΎΓΕΙ ΠΟΤΕ ! }

ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ….Τ’ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑ:

«ΟΤΕ ΠΟΤΕ» ….ke parte t’ ar@@@@@ mou!

Διαβαστε:


Στην υποβολή δημόσιας πρότασης για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών του ΟΤΕ θα προχωρήσει η Deutsche Telekom το αργότερο εντός του Ιανουαρίου.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία σε πολιτικό επίπεδο ώστε το Δημόσιο να προχωρήσει στην πώληση των μετοχών που κατέχει στον ΟΤΕ και εν συνεχεία να ανοίξει ο δρόμος για την υποβολή της δημόσιας πρότασης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Δημόσιο θα διακρατήσει ένα ελάχιστο ποσοστό συμβολικού χαρακτήρα.
Η υποβολή δημόσιας πρότασης για την εξαγορά του ΟΤΕ από την Deutsche Telekom έρχεται ως επιστέγασμα της τελευταίας συμφωνίας για τη διάσωση της Ελλάδας και εντάσσεται στο πλαίσιο στήριξης των Γερμανών στην προοπτική της χώρας και της έμπρακτης απόδειξης ότι θεωρούν απολύτως βέβαιη την παραμονή στο ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρόσφατα η Deutsche Telekom, η οποία ελέγχεται από το Γερμανικό Δημόσιο, τηρούσε σκληρή γραμμή για τον ΟΤΕ, ακόμα και στο μέτωπο της κάλυψης των δανείων που έχει ο Οργανισμός με την άρνηση παροχής εγγυήσεων για αναχρηματοδότηση, παρά το γεγονός η οικονομική κατάσταση του ΟΤΕ είναι εντυπωσιακά καλή για τα διεθνή δεδομένα και, πολύ περισσότερα, για τα εγχώρια. Μάλιστα, δεν συζητούσε καν την υποβολή δημόσιας πρότασης παρά τις συστάσεις ακόμα και ξένων οίκων όταν η τιμή της μετοχής του Οργανισμού είχε υποχωρήσει στα εξευτελιστικά επίπ
εδα του 1 ευρώ.

Πλέον, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει θεαματικά, καθώς η εξαγορά μετοχών (ακόμα και αν δεν αποκτηθεί το 100%) θεωρείται συμφέρουσα για τους Γερμανούς, αφού θα μειωθεί θεαματικά το κόστος κτήσης της μετοχής σε μια περίοδο όπου η μακροοικονομική προοπτική της Ελλάδας μεταβάλλεται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ενδεχόμενο υποβολής δημόσιας πρότασης φαίνεται να ποντάρουν και οι ξένοι οίκοι παρότι δεν το αναφέρουν, καθώς προχωρούν σε θεαματικές αναπροσαρμογές της τιμής-στόχου για τη μετοχή του Οργανισμού.
Επισημαίνεται ότι σήμερα η Deutsche Telekom κατέχει ποσοστό της τάξεως του 40% στον ΟΤΕ (τουλάχιστον επισήμως) και το Ελληνικό Δημόσιο 10% περιλαμβανόμενου του 4% που κατέχει το ΙΚΑ και το οποίο ελέγχεται έμμεσα από το Δημόσιο.
 http://www.axiaplus.gr

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 16 Δεκεμβρίου 2012, in ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΟΤΕ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: