Αφού λοιπόν εμείς θα πληρώσουμε την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών γιατί θα πρέπει να πληρώσουμε και όποια δάνεια έχουμε πάρει από τις τράπεζες;


Στην ίδια σύμβαση ο τόκος του δανείου ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών είναι διπλός. Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το 1,501% χωρίς όμως να μας λέει πως αυτό είναι της πρώτης μέσης περιόδου και ότι μετά καθορίζεται νέο επιτόκιο ως εξής: Euribor 6 + Περιθώριο+ Προμήθεια Δέσμευσης+ Ετήσια προμήθεια διαχείρισης και ότι απο τις 19/4/2018, 19/4/2019, 19/4/2020, 19/4/2021 και 19/4/22 κάθε χρόνο μέχρι την λήξη θα πληρώνουμε τόκους, πέραν των άλλων τόκων.
Δεν μας λέει ότι τα δάνεια ανακεφαλαιοποίησης αντί να τα πληρώσουν οι Τράπεζες θα τα πληρώσει ο Ελληνικός Λαός, ότι για 10 χρόνια θα πληρώνουμε απο 2.500.000.000 το χρόνο κεφάλαιο, με ημερομηνία από και 19/4/34 -19/4/39 και 19/4/43 – 19/4/46.

Αφού λοιπόν εμείς θα πληρώσουμε την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών γιατί θα πρέπει να πληρώσουμε και όποια δάνεια έχουμε πάρει από τις τράπεζες;
Τουλάχιστον να πληρώσουμε μόνο το κεφάλαιο και να ακυρωθούν οι τόκοι για κάθε δάνειο ατομικό προς τις Τράπεζες.

Αλλά το παραπάνω επιτόκιο της πρώτης περιόδου ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών, δηλαδή το 1,501%, δεν ισχύει και για το υπόλοιπο πρόγραμμα χρηματοδοτικής υποστήριξης των 14,4 δις ευρώ, το οποίο λήγει στις 19/3/2047 αντί τις 19/3/2032. Αυτό θα καθοριστεί αργότερα, μονομερώς και με όλες τις δουλείες του αλλά και με τόκο επί του συνόλου της κάθε δόσης επιπλέον.
επειδή όμως θα είναι αδύνατο να πληρωθούν κεφάλαιο και τόκοι των δανείων αυτών, γι’ αυτό έχει προβλεφθεί η παραχώρηση κρατικής και δημόσια περιουσίας καθώς και παραίτηση απο κάθε συμφέρον, ατομικό ή συλλογικό.

Λοιπόν, ευτυχώς που έχω, το ελπίζω, λιγοστά χρόνια υπόλοιπο ζωής, τώρα είμαι 58 και ευελπιστώ να σας αφήσω μετά το ’30 να πληρώνετε εσείς τις επιλογές των προηγούμενων εκλογών και εγώ να ταξιδέψω στο Άγιο Πέτρο, ελπίζοντας πως δεν θα έχει χρεοκοπήσει και ο παράδεισος και ο Θεός δεν θα έχει προσλάβει για Πρωθυπουργό των Ουρανών κανένα Σαμαρά και κανένα Στουρνάρι.
Τώρα αν στον παράδεισο οι ψυχές κατοικούν αν φυλή όπως στην ζώσα γη, δηλαδή αλλού οι Έλληνες και αλλού οι άλλοι, θα προτιμήσω να πάω με τους «Μάο-Μάο» .

Καλά Χριστούγεννα σε όλους 

από: Vangelis Konstantinou <vangelisk68@gmail.com>About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 24 Δεκεμβρίου 2012, in ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΚΑΛΕΣΜΑ, ΠΡΟΤΑΣΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: