Ο Μιχελάκης Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ "ΠΕΤΣΙΝΟΥ" ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ" ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

mixelakis

Η αξιολόγηση των δήμων, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα κρίνει τις απολύσεις στο Δημόσιο, αποκαλύπτει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.
«Άλλα οριζόντια μέτρα στους ΟΤΑ δεν θα υπάρξουν, με την προϋπόθεση ότι θα προχωρήσει το πρόγραμμα αξιολόγησης των δήμων. Αξιολόγηση δομών και ανθρώπινου δυναμικού. Όταν ολοκληρωθεί θα διαπιστωθεί ποιες υπηρεσίες είναι υπερστελεχωμένες και ποιες υποστελεχωμένες. Και μέσω της κινητικότητας θα καταστεί δυνατή η ορθολογική αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, η κάλυψη κενών και η προσφορά καλύτερων υπηρεσιών στον πολίτη».
Ο κ. Μιχελάκης ξεκαθαρίζει ότι το μεγαλύτερο τμήμα του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας θα ενταχθεί στην ΕΛ.ΑΣ. και θα αποτελεί ουσιαστικά τους «αστυνομικούς της γειτονιάς», ενώ οι υπόλοιποι θα μετακινηθούν στις φυλακές ως σωφρονιστικοί υπάλληλοι.
Τέλος, διευκρινίζει πως δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλα οριζόντια μέτρα, ούτε στην πλευρά των φόρων ούτε σε αυτά της περικοπής εισοδημάτων.
«Νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, νέους φόρους, νέα οριζόντια μέτρα δεν αντέχει ούτε η πραγματική οικονομία, ούτε η κοινωνία, ούτε η κυβέρνηση. Δεν πρόκειται συνεπώς να υπάρξουν».

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 20 Ιουλίου 2013, in ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: