» Κάτι πολύ δυνατό παίζει με την απόφαση του ΣτΕ «, του Γιώργου Χατζηιωάννου

" Κάτι πολύ δυνατό παίζει με την απόφαση του ΣτΕ ", του Γιώργου ΧατζηιωάννουΤο facebook αποτελεί ένα πολυχρηστικό εργαλείο δουλειάς, καθώς πέρα από το δικαίωμα της ελεύθερης διατύπωσης γνώμης σε πολίτες που δεν έχουν προσβαση στα ΜΜΕ ή στα συντεχνιακά μέσα επικοινωνίας, μας δίνει την ευκαιρία ως τέτοιος δίαυλος να κάνουμε «δημοσκόπηση» θέσεων και προθέσεων για καίρια ζητήματα που απασχολούν συντεταγμένες κοινωνικές ομάδες. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η

άποψη του πρώην αστυνομικού συνδικαλιστή Γιώργου Χατζηιωάννου, ο οποίος προβλέπει και διαβλέπει.

«ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ «ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ.

1.ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ………….

…….
2.ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ «ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΕΣ» ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.
3.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ – ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ!!!!!!!
4.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!
5.ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΜΑΘ , ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
6.Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΘ ΕΙΠΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ «ΜΕΡΙΚΗ» ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
7.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΑΣΥ «ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΤΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ..» ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ ΟΣΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΔΕΘ;;;
8.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ…!!!!!!!!
9.ΔΙΜΗΝΗ ΔΙΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΕ , ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ «ΩΣ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ»…ΤΟ ΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ!!!!!!
10.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ, ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟ ……ΔΗΛ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
11. ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 2015 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ….»ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ» ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ….!!!!
12. ΕΙΚΟΣΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ – ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ – ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ Η ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ» ΜΕ ΜΥΑΛΟ…ΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑ!!!!!!

ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…ΚΑΙ ΛΕΩ….ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ F/B …ΛΕΩ ΕΓΩ…..

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;;
1. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ «ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ «ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ»;;;
2.ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, «ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ…..» ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ » …ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ , ΟΧΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ…»…..ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ.
3.ΜΗΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2012 …ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ «ΨΑΛΙΔΙ» ΑΦΟΥ ΩΣ «ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΑ» ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ Β.Μ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ «ΚΟΠΗΚΑΝ» ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ;;;;;ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΜΕ BONOUS ΤΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ……

4.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΑΙΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ….ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ, ΔΗΛ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,,,,,, Η ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ Β.Μ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ….»ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ»

ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ…..ΜΑΚΑΡΙ

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 17 Σεπτεμβρίου 2014, in ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΝΣΤΟΛΟΙ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΣΤΕ. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: