Νέα Φοροεπιδρομή στους μικρομεσαίους και στους ελεύθερους επαγγελματίες δρομολογεί η Κατοχική κυβέρνηση. Στόχος η πλήρης εξαφάνιση της ραχοκοκαλιάς της Ελληνικής οικονομίας.

Φοροεπιδρομή στα πρότυπα του 1943 ετοιμάζει η συγκυβέρνηση!

Νέα φορο-επίθεση σε 1 εκατομμύριο μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες προετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, στο «μίνι» νομοσχέδιο που θα κατατεθεί μαζί με τον Προϋπολογισμό του 2015 προβλέπονται αλλαγές στο καθεστώς των εκπιπτόμενων δαπανών από το φορολογητέο εισόδημα των ελεύθερων επαγγελματιών. Συγκεκριμένα, ……..

…………..το υπουργείο ετοιμάζεται να «πειράξει» τα ποσοστά έκπτωσης αυτών των δαπανών, περιορίζοντάς τα στο μικρότερο όριο ώστε ο επιτηδευματίας να μην περνάει στα έξοδα της επιχείρησης κάθε είδους δαπάνη προκειμένου να τυγχάνει φορολογικών ελαφρύνσεων. Πηγές του υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζουν πως υπάρχουν πολλές δαπάνες που είναι μεικτές, καθώς εμπεριέχουν και προσωπική καταναλωτική δαπάνη.

Σημειώνεται πως η φορολογία του υπουργείου Οικονομικών έχει ήδη αφανίσει πολλές χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες φορολογούνται από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 26% (εφόσον το εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 50.000 ευρώ), ενώ προκαταβάλλουν και το 55% του φόρου.​

olympia

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 30 Σεπτεμβρίου 2014, in ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: