Ε.Μ.Θ. ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ. ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΟΣΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ!!

Πρόταση τροπολογίας σε υπό διαβούλευση Σχέδιο Νόμου

Αξιότιμοι κύριοι

1. Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι με τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο Ν.4284/2014(ΦΕΚ190) το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε επιτέλους λύση στην αδικία μας (ε.α Εθελοντών Μακράς Θητείας) οι οποίοι όσοι αποστρατευτήκαμε και λαμβάνουμε σύνταξη από το ΓΛΚ, να μπορούμε να λάβουμε πλέον και το δικαιούμενο εφάπαξ από τα Ταμεία Αλληλοβοηθείας με προαπαιτούμενη 10ετη μετ. σχέση με τα Ταμεία Αλληλοβοηθείας όπως όλες οι άλλες κατηγορίες δικαιούχων στρατιωτικών.

2. Από αβλεψία μάλλον του νομοθέτη στην συγκεκριμένη ρυθμιστική διάταξη δεν ………

………..αναγράφεται η αναδρομική ισχύς του νόμου και έτσι παρατηρείται το φαινόμενο, να μην μπορώ να κάνω χρήση της συγκεκριμένης διάταξης.

3. Σας γνωστοποιώ και σας παρακαλώ εάν είναι δυνατόν να περιληφθεί η παρακάτω τροπολογία στο υπό διαβούλευση ΣΝ «Ρυθμίσεις Θεμάτων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» «Προσθήκη στο Ν.4284/2014 άρθρο 7 παρ.2 της φράσης» Η ρυθµιση αυτή ισχύει αναδροµικά από την έναρξη ισχύος του ν. 2936/2001 (25.7.2001)» ώστε επιτέλους να δοθεί οριστική λύση και για μας τους 175 περίπου συναδέλφους, διότι παρατηρείται πλέον το παράδοξο κάποιοι συνάδελφοι ιδίας κατηγορίας οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν ως το 2010 να έχουν λάβει κανονικά το εφάπαξ, όσοι αποστρατευτήκαμε από το 2010 έως τον Σεπτέμβριο 2014 να μη το λάβουμε παρά μόνο τις εισφορές μας και όσοι θα συνταξιοδοτούνται μετά την ψήφιση του Ν.4284/2014 να το λαμβάνουν κανονικά.

4. Σας παρακαλώ ως μια αγανακτισμένη-απελπισμένη μητέρα 3 ανήλικων τέκνων, όπως ενεργήσετε προς άρση της αδικίας που γίνεται εις βάρος μου όσο και των συναδέλφων μου αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας και να περιλάβετε την συγκεκριμένη τροπολογία στο υπό διαβούλευση και κατάθεση Σχέδιο Νόμου.

Με τιμή

Κ. Τ.
Ανθστης ε.α.

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 15 Οκτωβρίου 2014, in ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: