Οι απολύσεις στο Δημόσιο μπλοκάρουν τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα

Με βάση τις νεότερες πληροφορίες από την πλευρά της κυβέρνησης, οι εκπρόσωποι της Τρόικας αναμένονται στην Αθήνα στις 8 με 10 Νοεμβρίου. Στο μεταξύ η ελληνική πλευρά θα πρέπει να έχει στείλει στο ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Κομισιόν τις προτάσεις της για μια σειρά θεμάτων, από το ασφαλιστικό μέχρι τον συνδικαλιστικό νόμο. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, αδιαπραγμάτευτο θέμα για την Τρόικα είναι η πραγματοποίηση 5.500 απολύσεων μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκης διαβεβαιώνει ότι……….

………. ο συγκεκριμένος μνημονιακός στόχος θα εκπληρωθεί, με κύρια δεξαμενή αυτή της διαθεσιμότητας, αλλά το ΠΑΣΟΚ ενίσταται και ζητά να ακυρωθεί η συγκεκριμένη υποχρέωση. Για την ώρα, δεν υπάρχουν ενδείξεις υποχώρησης από την πλευρά των δανειστών στο συγκεκριμένο ζήτημα γύρω από το οποίο αναμένεται να δοθεί η μητέρα των μαχών, στο πλαίσιο της πέμπτης αξιολόγησης εφαρμογής του τρέχοντος προγράμματος προσαρμογής.

aftodioikisi

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 4 Νοεμβρίου 2014, in ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΟΙΚΑ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: