Το Συμβούλιο της Επικρατείας δικάζει ξανά για τους μισθούς στρατιωτικών

Το Συμβούλιο της Επικρατείας δικάζει ξανά για τους στρατιωτικούς και μάλιστα σύντομα. Στις 3 Απριλίου και ώρα 09.30΄ ορίστηκε να δικαστεί ενώπιον της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης της απόφασης που κατέθεσε η ΠΟΕΣ μαζί με τις Ενώσεις Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σχετικά με την ακύρωση της απόφασης για “μερική αποκατάσταση των αποδοχών των στρατιωτικών”

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών,σε …..……..ανακοίνωσή της αναφέρει ότι “η ΠΟΕΣσυνεπής απέναντι στα μέλη της και όλους εν γένει τους Έλληνες στρατιωτικούς, συνεχίζει τον αγώνα της μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους, για την ορθή συμμόρφωση του δημοσίου και τη μισθολογική τους αποκατάσταση από τη νέα αταξία που δημιούργησε το Ελληνικό δημόσιο με τη μερική και κατά 50% συμμόρφωσή του προς την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας”.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρέδρος του ΣτΕ δείχνει να αντιδρά πάντα γρήγορα στις υποθέσεις των στρατιωτικών . Και αυτό αποδίδεται από αρκετούς στην αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίστηκαν απο την προηγούμενη κυβέρνηση οι θετικές για τους στρατιωτικούς αποφάσεις σχετικά με την υποχρέωση αποκατάστασης των αποδοχών τους.

onalert

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 28 Φεβρουαρίου 2015, in ΕΝΣΤΟΛΟΙ, ΣΤΕ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: