Η βρώμα από την φωτιά του Ασπρόπυργου έχει ….»βρώμικη» ιστορία!

Σε εξέλιξη η φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο - ΒΙΝΤΕΟ«….Ο Χούπης, που δεν σταμάτησε να έχει ανεπίσημα σχέσεις με τον Παυλόπουλο, βοήθησε πολύ την εταιρεία να γιγαντωθεί. Κι επειδή στην αρχή ήταν μικρή εταιρεία, έμπαιναν ως «βιτρίνα» μεγάλα συμβουλευτικά σχήματα και σοβαρές εταιρείες ή και άλλες μικρές (όπως Αιχμή, Γκαγκάνας).
Κυρίως προωθούνταν οι χρηματοδοτήσεις έργων στους δήμους που είχαν κλείσει ειδική συμφωνία με τη Noisis (όπως ο Δήμος Ευόσμου, Καστοριάς «ΒΕΠΕ» και Σερρών στη Βόρεια Ελλάδα, Ασπροπύργου στην Αττική κ.ά.) και είχαν να κάνουν με μεταβίβαση δημόσιων εκτάσεων σε ΟΤΑ, έκδοση κανονιστικών αποφάσεων για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, διασφάλιση χρηματοδότησης κλπ….»…………..

………..

Μπλεγμένος και ο …Χούπης στο σκάνδαλο της Noisis
Αποκάλυψη: Ετσι έδιναν τα κορυφαία υπουργεία τις δουλειές στην εταιρεία της «οικογένειας Σημαιοφορίδη»…

Θυμάστε τον Θανάση Χούπη, τον κολλητό του Προκόπη Παυλόπουλου που αποκαλύφθηκε ότι ενώ ήταν σύμβουλός του έστηνε μέσω ιδιωτικής εταιρείας προσλήψεις υπαλλήλων στο δημόσιο;

Αυτός ο τύπος έχει σχέσεις και με την εταιρεία συμβούλων Noisis του Γ. Νικητίδη, γαμπρού του K. Σημαιοφορίδη, ο γιος του οποίου Αγάπιος έκανε την κομπίνα με το ομόλογο του ΤΕΑΔΥ. Είναι κι αυτή μια εταιρεία της»οικογένειας Σημαιοφορίδη».
Η Noisis από τότε που έγινε κυβέρνηση η ΝΔ έχει «σαρώσει» κρατικές δουλειές μελετών, προγραμμάτων κλπ. Και από το υπουργείο Απασχόλησης…
Εβαζαν άλλους μπροστά, όταν η Noisis ήταν ακόμη «μικρή»…
Ο Χούπης, που δεν σταμάτησε να έχει ανεπίσημα σχέσεις με τον Παυλόπουλο, βοήθησε πολύ την εταιρεία να γιγαντωθεί. Κι επειδή στην αρχή ήταν μικρή εταιρεία, έμπαιναν ως «βιτρίνα» μεγάλα συμβουλευτικά σχήματα και σοβαρές εταιρείες ή και άλλες μικρές (όπως Αιχμή, Γκαγκάνας).
Κυρίως προωθούνταν οι χρηματοδοτήσεις έργων στους δήμους που είχαν κλείσει ειδική συμφωνία με τη Noisis (όπως ο Δήμος Ευόσμου, Καστοριάς «ΒΕΠΕ» και Σερρών στη Βόρεια Ελλάδα, Ασπροπύργου στην Αττική κ.ά.) και είχαν να κάνουν με μεταβίβαση δημόσιων εκτάσεων σε ΟΤΑ, έκδοση κανονιστικών αποφάσεων για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, διασφάλιση χρηματοδότησης κλπ.
οοοοοο
Ολα τα καλά παιδιά…
Εμπλεκόμενα στο κόλπο είναι όλα τα μεγάλα υπουργεία: Εσωτερικών (Παυλόπουλος), Αγροτικής Ανάπτυξης (από εκει που πέρασε ο Τσιτουρίδης και μετά ο Μπασιάκος), Οικονομίας(Αλογοσκούφης-Δούκας-Φώλιας).
Στην αρχή, μέσω δημόσιων οργανισμών…
Στην αρχή το κόλπο γινόταν ως εξής: Η ανάθεση σε πρώτη φάση γινόταν απευθείας σε ένανεποπτευόμενο από το υπουργείο Εσωτερικών οργανισμό. Κατά κανόνα στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης. Στη συνεχεία ο οργανισμός αυτός ανέθετε το έργο στην ιδιωτική επιχείρηση, τη Noisis ή σε μια από τις άλλες. Ετσι χάνονταν τα «ίχνη» για όποιον δεν έψαχνε παρακάτω…
Και μετά, ξεσάλωσαν…
Μετά από λίγο καιρό, με την αλαζονεία και την σιγουριά, ξεσάλωσαν. Και οι αναθέσεις άρχισαν να γίνονται κατευθείαν στην εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Σημαιοφορίδη…

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 13 Ιουνίου 2015, in ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: