ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ NOISIS ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΑΡΘΡΟΥ TΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ….

Κατόπιν δημοσίευσης άρθρου μας με τίτλο «Η βρώμα από την φωτιά του Ασπρόπυργου έχει ….»βρώμικη» ιστορία!» λάβαμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι επιστολή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ αλλά και ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ εκ της εταιρείας NOISIS .

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:……

………..Με αφορμή την προ ημερών  «φωτιά στον Ασπρόπυργο» [1] [2] [3] η σελίδα μας προέβη μέσω διαδικτυακής έρευνας για παρελθοντολογικά άρθρα τα οποία αφορούσαν συσχετισμό με την εν λόγω υπόθεση της πυρκαϊάς στον Ασπρόπυργο. Κατά την έρευνα μας «πέσαμε»πάνω σε ανάρτηση του 2007 από την σελίδα του presss-gr με τίτλο press gr«Μπλεγμένος και ο …Χούπης στο σκάνδαλο της Noisis» το οποίο σημειώνουμε παρά τον ισχυρισμό της επιστολή ότι έχει διαψευστεί (δεν έχουμε καμιά αμφιβολία περί αυτού) η σχέση Χούπη με την Νoisis το άρθρο παραμένει αναρτημένο από την εν λόγω σελίδα. Επιπροσθέτως θεωρούσαμε, και απ’ότι φαίνεται ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ  κατόπιν της επιστολής που λάβαμε, ότι η NOISIS έχει άμεση συνεργασία με την ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΝ – ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ A.E.

Κατόπιν των ανωτέρω  εξηγήσεων μας θεωρούμε ότι αποκαθίσταται η αλήθεια και η σελίδα μας ευχαριστεί την NOISIS για την παρέμβαση της και την ενημέρωση μας μέσω της επιστολής της .

ΣΣ: Πιστεύουμε ότι η μη απόσυρση της ανάρτησης μας από την μπλογκόσφαιρα είναι υπέρ της αποκατάστασης της αλήθειας και της επιστολής που μας αποστάλθηκε.

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 17 Ιουνίου 2015, in BLOGS, ΔΙΑΨΕΥΣΗ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: