ΕΛΛΑΔΑ: ΧΡΕΟΣ, ΧΑΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Α. Τα είχαμε όλα προβλέψει … (εκτός από την αντισυνταγματική απάτη του Τσίπρα)

Δυστυχώς, τα είχαμε όλα προβλέψει. Μέλη και φίλοι του κινήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό είχαν δώσει τις σωστές πληροφορίες και αναλύσεις. Δεν είναι μόνο όσα γράψαμε για την διαπραγμάτευση, είναι και όσα σας γράψαμε τις τελευταίες ημέρες. Οτι ο Τσίπρας έχει κάνει ατιμωτική προδοτική συμφωνία μνημονίου πριν το δημοψήφισμα: http://laikometopo.blogspot.gr/2015/07/blog-post_15.html ,  

http://laikometopo.blogspot.gr/2015/07/blog-post_7.html .

Οτι οι Γερμανοί και οι άλλοι θα αρνηθούν και θα προτείνουν Grexit με ειδικούς όρους :……..

……..

http://laikometopo.blogspot.gr/2015/07/blog-post_31.html (αλλά και στο πρώτο από τα πιο πάνω κείμενα). Το ζήτημα είναι ότι είχαμε ενημερώσει για την άρνηση και την πρόταση των Γερμανών και τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. καλώντας τους να αναβάλουν την συζήτηση στην Βουλή, ώστε να προηγηθεί το nein των Γερμανών και να έχει τουλάχιστον κυβέρνηση η χώρα, αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μας αγνόησαν και βγήκαν να απολογηθούν, οι ανίκανοι, επικίνδυνοι και απατεώνες.

Αυτό που δεν είχαμε προβλέψει είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας θα φέρει στην Βουλή για έγκριση, όσα ο λαός ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ αρνήθηκε με το “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα. Οι 251 του λεγόμενου συνταγματικού τόξου, βρίσκονται ήδη εκτός συνταγματικής τάξης και έχουν παραβιάσει βάναυσα θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος. Αν στην χώρα υπήρχε Εισαγγελέας και Θεσμοί θα τους είχε ήδη συλλάβει, καθώς κατέλυσαν το πολίτευμα και τους νόμους. Αν δεν κινηθούν υπάρχει και το άρθρο 120 του Συντάγματος. Η ευθεία συνταγματική εκτροπή που επιχειρείς μας, δίνει το δικαίωμα και να σε καταγγέλλουμε και να σε χαρακτηρίζουμε.

Β. Να ανατρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Τσίπρα ΤΩΡΑ μέσα στο κόμμα !!!.

Μετά την αντισυνταγματική και αντικαταστατική συμπεριφορά του πρωθυπουργού, αυτό που πρέπει να κάνει το κόμμα του, ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι να ξεκινήσει τις καταστατικές διαδικασίες για την αποπομπή του από την θέση του προέδρου του κόμματος, λόγω της αντισυνταγματικής και αντικαταστατικής του συμπεριφοράς, που παραβιάζει τις πολιτικές αρχές του κόμματος. Αυτή είναι η μόνη λύση και πρέπει να γίνει τώρα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου υπάρχει ακόμα η δυνατότητα.

Γ. Τι ετοιμάζουν οι επίορκοι στην Ελλάδα

Το πρώτο που πρέπει να καταλάβουμε καλά είναι ότι η παρέα που έχει την πολιτική ηγεσία στην χώρα είναι παντελώς ανίκανη, αμόρφωτη, τυχοδιωκτική, αήθης και επικίνδυνη. Δεν μπορεί ούτε να μελετά, ούτε να συνθέτει. Δεν μπορεί να εργαστεί και να παράξει ούτε τα αναγκαία εναλλακτικά σχέδια για την χώρα. Δυστυχώς μέσα στην Βουλή δεν διακρίνουμε κάποιον, που θα μπορούσε να έχει τα αντίστοιχα αναγκαία προσόντα, ικανότητες και ήθος. Ετοιμάζονται μάλιστα να φέρουν ως πρωθυπουργό (μετά τον Παυλόπουλο ως ΠτΔ), τον ορισμό του ανίκανου πολιτικού στην σύγχρονη πολιτική ιστορία : τον Αβραμόπουλο, ως δήθεν εθνικό σωτήρα και “εγγυητή !!!.

Αυτά να τα ξεχάσουν, είναι μετρημένες οι μέρες όλων αυτών, ούτε κανένα μνημόνιο θα πάρουν, ούτε θα περάσει αυτό από την κοινωνία.

Δ. Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα

Η πρόταση των Γερμανών και των συμμάχων τους είναι ορθή νομικά και δίκαιη ηθικά (κατά τα δικά τους μέτρα και τα μέτρα και τους νόμους της Ε.Ε.).

Οι ευρωπαϊκές συνθήκες είναι ξεκάθαρες: η Ελλάδα παραβιάζει από την αρχή το πρωτόκολλο του Μάαστριχτ και την συνθήκη για τους όρους του Ευρώ. Εχει δημόσιο χρέος πάνω από 60% και ελλείμματα προϋπολογισμού άνω του 3%. Η χώρα είναι κατ’ ουσίαν χρεοκοπημένη, το χρέος της δεν είναι βιώσιμο. Το κούρεμα χρεών εντός της ευρωζώνης πράγματι απαγορεύεται και βοήθεια μπορεί να δοθεί μόνο με ομοφωνία (103Α, Μάαστριχτ). Και να ξέρεις: καμία εισήγηση από το eurogroup δεν θα πάει στο Συμβούλιο.

Τα ποσά που ζητάει η Ελλάδα είναι συνολικά άνω των 100 δις.

Ποιός θα τα δώσει σε ένα μη βιώσιμο χρέος; πως μπορούμε να ζητάμε από τον Σλοβάκο ή τον Σλοβένο να πληρώσει ένα σημαντικό ποσοστό του ΑΕΠ της χώρας του σε ένα χρέος που δεν πρόκειται ποτέ να πάρει πίσω. Είναι παράνομο. Θα ανατραπούν κυβερνήσεις.

Μας δίνουν λοιπόν την πρόταση 5ετούς εξόδου από το Ευρώ (και όχι βέβαια την Ε.Ε.) με γενναία χρηματοδότηση, κάλυψη των χρεών και δυνατότητα κουρέματος και αναπροσαρμογής του χρέους. Βεβαίως όλα τα κοινοτικά προγράμματα θα συνεχίσουν να τρέχουν και μάλιστα ενισχυμένα.

Το άλλο που προτείνουν αντί του ανωτέρω, είναι να γίνει ένα κεφάλαιο σε τίτλους ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και να πάει στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, από όπου αυτοί θα μπορούν να πουλάνε ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!.

Οι ανίκανοι προδότες το σκέφτονται !!!. Θέλουν Ευρώ !!!.

Θα το πούμε σε όλους τους συνέλληνες, χωρίς να βάζουμε καθόλου την δική μας πολιτική θέση, φιλοσοφία και αντίληψη για το τι είναι Ε.Ε., Ευρώ και τι πρεσβεύουν όλοι αυτοί: ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ !!!.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, που γεννήθηκε και δημιουργήθηκε μέσα από το αίμα των ηρώων και των αγωνιστών από το 1821 μέχρι ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ και ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΤΟΜΑΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 60 δις.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΗΤΑ.

Και όλα αυτά για να μείνει η χρεοκοπημένη χώρα στο ΕΥΡΩ !!!. Στο νόμισμα της καταστροφής !!!.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ 100 ΔΙΣ και πλέον χρέος στα παιδιά του, στα εγγόνια του, στα δισέγγονά του.

ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και της ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και ΤΟΝ ΛΑΟ της

ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Και βλέπουμε όλο αυτό το σκυλολόι του Κολωνακίου με τα κανάλια και τα μέσα του, να προπαγανδίζει άγρια και φασιστικά υπέρ του Ευρώ (αυτή είναι η μεγαλύτερη τελικά επιχείρηση προπαγάνδας και φασιστικής φίμωσης). Χωρίς κανένας από όλους αυτούς τους ανίκανους, άξεστους, αμόρφωτους, αδιάβαστους και γελοίους να μπορεί να αρθρώσει μία κουβέντα: γιατί άραγε είναι τόσο ιερό και χρήσιμο αυτό το Ευρώ ? Τι τελικά μας προσφέρει; Μήπως τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων στα συσσίτια; τις χιλιάδες αυτοκτονίες; την μετανάστευση; την πρωτοφανή ανεργία, την σύγχρονη δουλεία ; την έλλειψη ελπίδας και στόχων ; την τελειωμένη οικονομία; την απόγνωση ;Τι είναι τελικά αυτό αν δεν είναι πραγματική, συνολική, βαθειά χρεοκοπία ;

Κανείς από το Λόμπυ του Ευρώ δεν μιλάει; κανείς από την βρώμικη μεγαλοαστική ηλιθιότητα της χώρας δεν μπορεί να αναλύσει το παραμικρό.

Και κανέναν, οι φασίστες, γιατί αυτό είναι φασισμός, δεν αφήνουν να αναλύσει αλήθειες, επιστημονικά, ιστορικά, πολιτικά και ουσιώδη δεδομένα στον λαό.

Επεισαν έναν λαό ότι το Ευρώ είναι σωτηρία, ενώ είναι το αντίθετο, είναι η καταστροφή και εμείς σας το έχουμε αναλύσει με πληρότητα, επιστημοσύνη και ιστορικές αλήθειες και δεδομένα.

Λένε μάλιστα Ψέμματα, ότι θα χρηματοδοτηθεί η οικονομία. Ολα τα λεφτά θα πάνε στο ΧΡΕΟΣ και στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ για τα ελλείμματά τους.

Θα μπει ποτέ Εισαγγελέας στις Τράπεζες και στην Τράπεζα της Ελλάδος; Γύρω στα 80 δις ήταν το κόστος κουρέματος και κόκκινων δανείων και αυτοί μας έχουν χρεώσει για τις τράπεζες 300 περίπου δις. Ολόκληρο το χρέος !!!. Που είναι τα υπόλοιπα; που πήγαν ; ποιός τα έφαγε ή τα έχασε ; Δεν μπορεί ο λαός να πληρώνει τέτοια βάρη, ανικανότητες και κλεψιές άλλων.

ΣΚΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΖΩΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ κ’ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Να ξεκινήσουν ξανά οι οικοδομές, η γεωργία, η μεταποίηση, να ανοίξουν οι δουλειές, να υπάρξει εργασία και πραγματική πρόοδος και όχι ο θάνατος της λιτότητας.

Η Χρεοκοπία είναι Σωτηρία http://laikometopo.blogspot.gr/2015/07/blog-post.html

Το παράλληλο χρήμα είναι μία πρωτότυπη και σοφή λύση http://laikometopo.blogspot.gr/2015/06/blog-post.html

Το μοντέλο της παραγωγικής ανασυγκρότησης, πλήρες και αναλυτικό το έχουμε έτοιμο.

Οπως μάλιστα είδατε οι Η.Π.Α. το βούλωσαν κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι οι Γερμανοί και οι άλλοι (που δεν θα διακινδυνεύσουν το να πέσουν 6-9 κυβερνήσεις στην Ευρώπη) δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Στο Συμβούλιο δεν θα υπάρξει η αναγκαία ομόφωνη απόφαση για νέο δάνειο στην Ελλάδα. Την Δευτέρα, μάλλον τελειώνουν τα χρήματα στις τράπεζες.

Τι θα κάνεις ΕΘΝΙΚΕ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ?

Θα μείνεις στο “κωλο-ευρώ” σου ? ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕ : Ή ΕΚΔΩΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΧΡΗΜΑ Ή ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ή ΑΜΦΟΤΕΡΑ (αν μπορείς).

Κατάλαβες γιατί το βοθροπόταμο σου είπε : πήγαινε και πάση θυσία φέρε συμφωνία παραμονής στο Ευρώ ? Επειδή του είχαν πει οι ξένοι, ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Για να ξεφτιλιστεί η ασημαντότητά σου και η “αριστερά” μαζί.

Δεν έχεις άλλη λύση γελοίε και επικίνδυνε πραξικοπηματία.

Μετά βγες ζήτα συγγνώμη από τον λαό και παραιτήσου. Ασε τον λαό να βρει τον δρόμο του μέσα από την δημοκρατία.

Μόνη λύση στο πολιτικό πλαίσιο της χώρας είναι η Δημοκρατία του Λαού. Εμείς, ο λαός πρέπει και οφείλουμε να πάρουμε την εξουσία θεσμικά στα χέρια μας. Να ενωθούμε τώρα πριν μας φέρουν την τελειωτική καταστροφή του νέου βρωμομνημόνιου και πριν μας ξαναφορτώσουν νέους γελοίους και ασήμαντους κυβερνήτες και πολιτικούς.

Είναι το κάλεσμα σε όλους και σε όλες. Ενταχθείτε στο κίνημά μας και σε όλα τα άδολα προοδευτικά κινήματα του λαού. Μην αφήσετε ποτέ ξανά άχρηστους τυχοδιώκτες να παίξουν τον ρόλο του κυβερνήτη.

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 ——————————————————————-

 

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ !!!

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 12 Ιουλίου 2015, in ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ, SOS. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: