Δήμος Κω: «Η «κα. Τασία» κατέστρεψε την Κω – Δεν θα αποφύγει τις ποινικές ευθύνες»

tasia4-660x336Με μια σκληρή και αγανακτισμένη ανακοίνωση, ο Δήμος της Κω αποκαλεί τηνΤασία Χριστοδουλοπούλου «ανεύθυνη», «ανύπαρκτη», «κατ΄επίφαση Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής» και την κατηγορεί ως καταστροφέα της Κω.

Ο Δήμος της Κω κατηγορεί την υπουργό ότι «δημιούργησε μια υγειονομική βόμβα στο νησί», στοιβάζοντας εκατοντάδες μετανάστες σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, τους οποίους άφησε στη συνέχεια χωρίς τροφή και χωρίς υγειονομική παρακολούθηση.

Ο Δήμος της Κω προειδοποιεί την Τασία Χριστοδουλοπούλου ότι δεν θα αποφύγει τις ποινικές ευθύνες για όσα της καταλογίζει, ζητά τη διαχείριση του Μεταναστευτικού να αναλάβει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως απαξιώνοντας πλήρως την «κα. Τασία», όπως την αποκαλεί στην ανακοίνωση, την οποία χαρακτηρίζει ανεύθυνη και ασόβαρη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Δήμου της Κω:………

……

Η ανεύθυνη, ανύπαρκτη και κατ’ επίφαση Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, αποτελεί τον καταστροφέα της Κω.

Δημιούργησε μια υγειονομική βόμβα, στοιβάζοντας εκατοντάδες μετανάστες σε ένα ακατάλληλο και εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο.

Τους άφησε χωρίς τροφή, υγειονομική παρακολούθηση και χωρίς να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας.

Απέφυγε ν’ αναλάβει την ευθύνη διαχείρισης του χώρου γιατί γνώριζε και γνωρίζει ότι αυτό ενέχει ποινικές ευθύνες. Να είναι βέβαιη ότι δεν θα τις αποφύγει.

Ο Δήμος Κω θα κινήσει τις νομικές διαδικασίες για την σφράγιση του ξενοδοχείου Κάπτεν Ηλίας, για λόγους που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία και τη δημόσια ασφάλεια.

Η κα. Τασία δημιούργησε το πρόβλημα στην Κω και έχει το θράσος να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες του νησιού και στο Δήμο της Κω.

Στο Δήμο που έχει καλύψει την απουσία του Κράτους, παρέχοντας ηλεκτρονικό εξοπλισμό και υποδομές για την καταγραφή και ταυτοποίηση των παράνομων μεταναστών και προσφύγων, έχει διαθέσει οχήματα για τη διανομή φαγητού στους παράνομους μετανάστες και στους πρόσφυγες.

Μόνιμος χώρος φιλοξενίας όπως τον εννοεί η κα. Χριστοδουλοπούλου, δηλαδή ένας ανεξέλεγκτος καταυλισμός στον οποίο σε 10 μέρες μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί 10.000 παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες, δεν θα δημιουργηθεί στην Κω.

Επιτέλους, ποιος θ’ απαντήσει σε δύο καίρια ερωτήματα:

-Πόσους παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες αντέχουν η Κως, τα νησιά του Αιγαίου και κυρίως η Ελλάδα;

-Είναι δυνατόν να συνεχιστεί η πολιτική αφύλακτων θαλάσσιων συνόρων; Να έρθουν 2 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες, που περιμένουν στα απέναντι παράλια, στα νησιά μας;

Η Δήμος Κω συνεργάζεται άψογα με υπουργούς της κυβέρνησης, που διακρίνονται από σοβαρότητα και υπευθυνότητα όπως ο Αν. Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Πανούσης.

Η σοβαρότητα όμως και η αίσθηση ευθύνης είναι άγνωστες λέξεις για την κα.Τασία Χριστοδουλοπούλου που συνεχίζει να προκαλεί.

Απόδειξη της ανεπάρκειας της είναι το γεγονός ότι της έχει ουσιαστικά αφαιρεθεί η διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Ο Δήμος Κω θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση και διαχείριση των ανεξέλεγκτων μεταναστευτικών ροών. Σε αυτή την κατεύθυνση θεωρεί ότι όλες οι αρμοδιότητες αλλά και η διαχείριση του μεταναστευτικού πρέπει να περιέλθει στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Πηγή

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 13 Αυγούστου 2015, in ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: