ΥΠΕΡΒΑΣΗ: Η Χαριστική Βολή. Άκυρες οι συμμετοχές ΟΛΩΝ στις Ομαδικές Αγωγές. Απάτη, Ατιμία, Αλητεία, Εκμετάλλευση.

ΥΠΕΡΒΑΣΗ: Άκυρη η συμμετοχή όλων στις Ομαδικές Αγωγές. Απάτη, Αλητεία, Εκμετάλλευση. Επιτεθείτε.

Με την Ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών το ΤΧΣ (το ελληνικό δημόσιο, δηλ. ο ελληνικός λαός) αποκατέστησε τις ζημίες του μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών από τις ζημιές που είχαν πάθει από τα κόκκινα δάνεια, με 27.5 ευρώ τις 4 μεγάλες τράπεζες το 2012..

Όμως, το ΤΧΣ (ο ελληνικός λαός) ΔΕΝ ζημιώθηκε σε τίποτα από την διαδικασία αυτή, διότι πήρε για αντάλλαγμα από τις τράπεζες τραπεζικές ΜΕΤΟΧΕΣ και ομόλογα μετατρέψιμα σε τραπεζικές μετοχές (ομόλογα CoCos), ίσης αξίας με τα κεφάλαια της ανακεφ/σης. Με άλλα λόγια το ΤΧΣ (ο ελληνικός λαός), έγινε μέτοχος (πήρε μερίδιο) των τραπεζών, πήρε στην ιδιοκτησία του το 100% των 4 μεγάλων τραπεζών και παίρνει το 100% των κερδών των τραπεζών (*). Η ανακεφ/ση ήταν συνεπώς μια επενδυτική πράξη του ΤΧΣ, από την οποία κέρδισαν και οι τράπεζες και το ΤΧΣ (ο ελληνικός λαός). Ήταν μια πράξη win-win (όλοι κερδισμένοι)
(για όλα τα παραπάνω ΔΕΝ αναφέρεται τίποτα στις ομαδικές αγωγές=μαιμού των απατεώνων της Υπέρβασης…που να τα ξέρουν οι απατεώνες).

(*) Σε όσες τράπεζες οι ιδιώτες μέτοχοι συμμετείχαν στην ανακεφ/ση μέχρι το 10% αυτής, η διοίκησή των παρέμεινε στα παλαιά των ΔΣ (ενώ η ιδιοκτησία των έμεινε στο ΤΣΧ όπως είπαμε). Αυτό έγινε στην Εθνική, Πειραιώς και Alpha. H Διοίκηση της Eurobank (όπως και η ιδιοκτησία της όπως είπαμε) πέρασε στο Δημόσιο (ΤΧΣ).
Βέβαια μέχρι τώρα το ποσοστό συμμετοχής του ΤΧΣ έχει πέσει στο 35% στην Eurobank και 70% στις άλλες τράπεζες.
(για όλα τα παραπάνω ΔΕΝ αναφέρεται επίσης τίποτα στις ομαδικές αγωγές-μαιμού των απατεώνων της Υπέρβασης…που να τα ξέρουν οι απατεώνες) (ν.3864/2010, αρ.38/9-11-2012 Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου).

Συνεπώς οι δανειολήπτες και οι φορολογούμενοι έλληνες ΔΕΝ μπορούν να επικαλεσθούν οικονομικές ζημίες των με την ανακεφ/ση αυτή, ούτε μπορούν να απαιτούν δικαστικά αποζημίωση (οι φορολογούμενοι) και «κούρεμα» των δανείων των (οι δανειολήπτες) λόγω της ανακεφ/σης κι ούτε φυσικά χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

Το παράνομο στην παραπάνω διαδικασία είναι ότι οι τράπεζες ζητάνε επιπλέον και για δεύτερη φορά! τα κόκκινα δάνεια από τους δανειολήπτες παρόλο που έχουν ήδη αποζημιωθεί γι αυτά με την ανακεφ/ση όπως είπα. Ακριβώς για τον λόγο αυτό έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον των τραπεζών για Εκβίαση σε δική μου μήνυση εναντίον τους. Πουθενά στην μήνυσή μου και την σχετική μελέτη μου για την Ανακεφ/ση, που δημοσίευσα στο διαδίκτυο και στα βιβλία μου τον Δεκέμβρη του 2012, ΔΕΝ αναφέρομαι σε «ζημίες» των δανειοληπτών και σε δικαίωμα αποζημίωσής των.

Συνεπώς οι δανειολήπτες και οι φορολογούμενοι ΔΕΝ μπορούν να ζητήσουν δικαστικό «κούρεμα» των δανείων τους, ούτε αποζημίωσή των διότι ανακεφα/σαν τις τράπεζες !

Η απόφαση για το θέμα αυτό είναι καθαρά πολιτική (όχι νομική-δικαστική) και λύνεται μόνο με νόμο.

Η Συμμορία όμως της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, με μοναδικά σκοπό την εξαπάτηση του φτωχούς, φοβισμένου κι απελπισμένου, αφού έκλεψε από το διαδίκτυο ανήθικα και χωρίς να με ρωτήσει την παραπάνω μελέτη μου για την Ανακεφ/ση, σας έπεισε ότι μπορούσε στις αγωγές-απάτες της να ζητήσεις «κούρεμα» των δανείων σας και αποζημίωση των φορολογουμένων κι επιπλέον και χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη 750.000 ευρώ, με το αβάσιμο, παράλογο και κωμικό σκεπτικό (σύμφωνα με όσα είπα παραπάνω) ότι οι φορολογούμενοι και οι δανειολήπτες ανακεφ/σαν τις τράπεζες,
Κι αυτό το έκαναν, μόνο και μόνο για να μαζέψει βρώμικο χρήμα 1.000.000 ευρώ από τα 50ευρα !

Συμπέρασμα: Η συμμετοχή 20.000 περίπου εναγόντων (φορολογούμενων και δανειοληπτών) στις 5 αγωγές- απάτες της Υπέρβασης είναι ΑΚΥΡΗ, οι ενάγοντες αυτοί ΔΕΝ νομιμοποιούνται να απαιτήσουν τίποτα από το δικαστήριο, στερούνται ενεργητικής νομιμοποίησης συμμετοχής στις αγωγές αυτές. Δηλ.. η συμμετοχή των στις αγωγές είναι ΑΚΥΡΗ ! και οι αγωγές θα πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων και για τον λόγο αυτό, κι επιπλέον των άλλων λόγων που έχω αποκαλύψει μέχρι τώρα.

Τον λόγο δεν έχει μόνο ο Εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ, στους οποίους έχω στείλει την βρώμικη αυτή υπόθεση, αλλά κι εσείς οι ίδιοι οι εξαπατηθέντες πολίτες. ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ.

Διαβάστε στις παρακάτω δημοσιεύσεις μου, το τι γράφουν στις αγωγές-απάτες των οι απατεώνες της Υπέρβασης κι ανατριχιάστε. Δεν θα εκδικασθούν ποτέ. Κατατέθηκαν προσχηματικά μόνο και μόνο για να εισπράξουν το 1.000.000 ευρώ !

http://zoidosia.blogspot.gr/2015/10/blog-post_24.html
http://zoidosia.blogspot.gr/2015/10/blog-post_21.html
http://zoidosia.blogspot.gr/2015/10/50-750.html

Και παρακάτω τα προγράμματά μου για την λύση στο πρόβλημα των κόκκινων δανείων των ελλήνων:


http://zoidosia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2177.html

Δημ. Αντωνίου, ιατρός

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 30 Οκτωβρίου 2015, in ΑΝΤΩΝΙΟΥ., ΑΠΑΤΗ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: