Οι Έλληνες δεν θέλουν και δεν θα πεθάνουν σε… δόσεις.

Ανοιχτή επιστολή στην εφημερίδα «Bild»

Του Dragan Sipka

Είπατε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση έδωσε στην Ελλάδα 240 δισ. ευρώ ως δάνειο, το οποίο ισοδυναμεί με 100 φορτηγά από τα οποία το καθένα έχει 40 τόνους χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.

Η Ελλάδα έχει 1.000.000 νεκρούς εξαιτίας των Γερμανών ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν ο καθένας τους ζύγιζε 40 κιλά ……..

κατά μέσο όρο (υπήρχαν ανάμεσά τους και πολλά παιδιά) τότε μιλάμε για 40.000 τόνους νεκρούς, 1.000 φορτηγά με 40 τόνους νεκρούς το καθένα.

Αν για κάθε νεκρό χύνονταν 4-5 λίτρα δάκρυα θλίψης και δυστυχίας, τότε αυτό ισοδυναμεί με 100 φορτηγά με 40 τόνους δάκρυα το καθένα από αυτά.

Γιατί εσείς οι Γερμανοί έχετε δίκιο να προκαλείτε πολέμους, να καταστρέφετε (2 φορές σε 40 χρόνια σε δύο παγκόσμιους πολέμους), να σκοτώνετε χωρίς κανένα τίμημα, χωρίς συνέπειες; Ξαναχτίσατε τη χώρα σας με τόνους αμερικανικής οικονομικής βοήθειας του σχεδίου Μάρσαλ και τα εκατομμύρια εργατικά χέρια των λαών που προηγουμένως είχατε καταστρέψει!

Από πού αντλείτε ηθική και θάρρος για να είστε τόσο σκληροί με την Ελλάδα;
Πού ήταν ο κύριος Σόιμπλε πριν από 10 χρόνια να σημάνει κόκκινο συναγερμό, όταν δίνονταν δάνεια στην Ελλάδα χωρίς μέτρο, χωρίς κόκκινες γραμμές ώστε να μην προκύψει στο μέλλον το υπέρογκο χρέος της χώρας;

Αλλά προφανώς δεν συνέφερε τη Γερμανία να γίνει αυτό. Πουλούσατε οπλικά συστήματα με μίζες (υποβρύχια). Η SIEMENS έκλεινε συμφωνίες με μίζες.

Τώρα και τα περιστέρια ξέρουν ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο.Αν έχετε την ελάχιστη αξιοπρέπεια θα καθίσετε σιωπηλοί σε μια γωνιά, χωρίς να κάνετε καμιά αναφορά στο χρέος οποιασδήποτε χώρας! Χρωστάτε πολλά που δεν έχετε εξοφλήσει στην παγκόσμια κοινότητα και όχι μόνο στην ευρωπαϊκή!

Τώρα το σχέδιό σας είναι ο θάνατος των Ελλήνων… σε δόσεις! Θέλετε να επιβάλετε οικονομική ασφυξία, να γίνουν οι Ελληνες σύγχρονοι δουλοπάροικοι, με μισθούς 300 – 400 ευρώ και συντάξεις 200 – 300 ευρώ. Για εσάς οι Ελληνες είναι τεμπέληδες. Αν δεν αισθάνεστε σεβασμό για τους ζωντανούς Ελληνες, οφείλετε να σεβαστείτε τους Ελληνες που έπεσαν νεκροί από τα χέρια σας.

Αυτοί οι νεκροί φωνάζουν ότι αυτό που κάνετε είναι άδικο! Το αίμα που έχετε στα χέρια σας δεν μπορεί να ξεπλυθεί έτσι απλά. Κάποτε σας χάρισαν το δικό σας χρέος -μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο- και σας έδωσαν τεράστια οικονομική βοήθεια με το σχέδιο Μάρσαλ.
Δεν μπορείτε να λέτε με τόσο θράσος ότι δεν χρωστάτε τίποτα σε κανέναν!
Γι’ αυτά τα 1.000 φορτηγά με 40 τόνους νεκρούς το καθένα και με 40 τόνους δάκρυα το καθένα, ο ελληνικός λαός έχει δίκιο να ζητάει από εσάς να τον αφήσετε να πεθάνει με αξιοπρέπεια.

Οι Έλληνες δεν θέλουν να πεθαίνουν σε δόσεις.

Η ιστορία των Ελλήνων δεν τους επέτρεψε ποτέ να ζήσουν σαν σκλάβοι, κι αυτό δεν θα αλλάξει τώρα.
Αν είναι η μοίρα τους, ας πεθάνουν μια και καλή – δεν πειράζει, δεν θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που θα συμβεί αυτό εξαιτίας σας…

Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια…

Advertisements

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 8 Νοεμβρίου 2015, in ΕΠΙΣΤΟΛΗ, MSG. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

 1. «ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ»(32) – ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ

  ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!

  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΞΕΜΑΝΕΙ …

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΝ ΟΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ …
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ …
  ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΕΜΕΝΟΣ …
  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ …
  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ …
  ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;
  ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ;
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ;
  ΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΙΕΡΕΙΣ;
  Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ …
  ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ …
  ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ …
  ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΛΕΣ Η ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΛΑΟΣ …
  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΑΝ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ (ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΑ’ 43)…
  ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ …
  ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ …
  ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΟΤΙΑ !!!
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ …

  Υ.Γ. ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΕΣ), ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: