Δηλώσεις Πούτιν, κατά τη συνάντησή του με τον Ολάντ – Κόβουν «φέτες» τον Ερντογάν και την Τουρκία…

Στην κυριολεξία έκοψε φέτες την Τουρκία και τον Ερντογάν, κατά τη διάκρεια δηλώσεων που έκανε στη συνάντησή του με το Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Αξίζει να τις μεταφέρουμε σε κατά λέξη μετάφραση από τουρκικό δημοσίευμα:……….

«Εκείνοι που χρησιμοποιούν δυο μέτρα και δύο σταθμά στο θέμα της τρομοκρατίας, εκείνοι που έχουν συνάψει οικονομικές σχέσεις με τον IŞİS, παίζουν με τη φωτιά».

Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι η Ρωσία εγκατέστησε σύστημα αντιαεροπορικών πυραύλων «S-400» στη Συρία, με σκοπό να προστατευτούν τα ρωσικά αεροσκάφη που επιχειρούν στη Συρία, καθ’ ότι ένα αεροσκάφος της Ρωσίας καταρρίφθηκε από μια χώρα την οποία θεωρούσε συμμαχική, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτηριστικά σημεία των δηλώσεων Πούτιν:

Σκληρό μήνυμα προς την Τουρκία: Παίζει με τη φωτιά

«Εκείνοι που χρησιμοποιούν δυο μέτρα και δύο σταθμά στο θέμα της τρομοκρατίας, εκείνοι που έχουν συνάψει οικονομικές σχέσεις με τον IŞİS, παίζουν με τη φωτιά.

Έγιναν κάποιες δηλώσεις και ανακοινώσεις από πλευράς της Τουρκίας. Δηλώνω ότι οι επιχειρήσεις της Ρωσίας και της Συρίας στην περιοχή που καταρρίφθηκε το ρωσικό μαχητικό, θα ενταθούν.

Αποφασίσαμε και εγκαταστήσαμε το μοντέρνο σύστημα αντιαεροπορικών πυραύλων «S-400» στη Συρία, επειδή καταρρίφθηκε ένα αεροσκάφος μας, με αποτέλεσμα να φονευθεί ένας πιλότος μας. Και αν χρειαστεί να αυξήσουμε τα μέτρα προστασίας, θα το πράξουμε.

Τα στοιχεία των επιχειρήσεων που κάνουμε στην περιοχή, τα κοινοποιήσαμε από πριν στους Αμερικανούς συμμάχους μας. Η Τουρκία (που λέει ότι δεν γνωρίζει τι εθνικότητας ήταν το αεροσκάφος που κατέρριψε) ήταν γνώστης αυτών των πληροφοριών.

Με τον Ολάντ συμφωνήσαμε στο θέμα της ανταλλαγής (επιχειρησιακών και άλλων) πληροφοριών για τις επιχειρήσεις στη Συρία.

Όσον αφορά το μέλλον του Άσαντ, γι’ αυτό θα αποφασίσει ο λαός της Συρίας.

Ο στρατός της Συρίας και ο Άσαντ, είναι φυσικοί σύμμαχοι στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

Το αεροσκάφος μας ήταν 5-6 χλμ μέσα στον εναέριο χώρο της Συρίας

Έγιναν ορισμένα πράγματα, όπως ο φόνος του πιλότου μας. Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό από την πλευρά μας. Και θα κινηθούμε με βάση την απόφασή μας αυτή.

Εξετάσαμε το θέμα της ενσωμάτωσης της Γαλλίας στη συμμαχία που μάχεται εναντίον των τζιχαντιστών και της συνεργασίας μαζί της. Κυρίως στο θέμα των πετρελαιοπηγών.

Το θέμα της αγοράς του πετρελαίου των τζιχαντιστών από την Τουρκία, πρέπει να παρουσιαστεί στην τουρκική κοιή γνώμη και να βγάλουν συμπεράσματα οι Τούρκοι πολίτες. Ήλθε στο προσκήνιο το θέμα των βυτίων που μεταφέρουν το πετρέλαιο των τζιχαντιστών. Μιλάμε για μεγάλες ποσότητες.

Τα βυτία μεταφέρουν πετρέλαιο στην Τουρκία μέρα-νύχτα

Τα βυτία αυτά μεταφέρουν πετρέλαιο από τις περιοχές που κατέχουν οι τρομοκράτες, μέρα νύχτα και το παραδίδουν στην Τουρκία.

Δηλαδή να σκεφτούμε ότι η Τουρκία δεν ξέρει τίποτε για την υπόθεση αυτή;

Υπάρχει μια απόφαση που λέει ότι απαγορεύεται η αγορά πετρελαίου από τους τρομοκράτες.

Οι επιθέσεις εναντίον του ρωσικού αεροσκάφους και εναντίον της Γαλλίας, στο Παρίσι, έγιναν ενώ συμβαίνουν όλα αυτά μπορστά στα μάτια μας.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσει ο τουρκικός λαός

Αν δούμε το θέμα πολιτικά, τότε προκύπτει η ανακαιότητα να αποκαλυφθεί η υπόθεση της αγοράς του πετρελαίου των τρομοκρατών από την Τουρκία.

Εμείς δεν έχουμε καμμία αμφιβολία. Βλέπουμε ότι τα βυτία μεταφέρουν πετρέλαιο στην Τουρκία από την περιοχή που κατέχουν οι τρομοκράτες.

Εμείς δεν έχουμε επέμβει και δεν σκεπτόμαστε να επέμβουμε. Ας ενημερωθεί και ας πάρει απόφαση ο τουρκικός λαός για το θέμα.

Τα τελευταία χρόνια είχαν ενισχυθεί πολύ οι σχέσεις μας με την Τουρκία. Για μας είναι θλιβερό να υποχωρήσουν σε αυτήν την κατάσταση που είναι τώρα.

 

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 27 Νοεμβρίου 2015, in ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥΤΙΝ, ΤΟΥΡΚΙΑ, Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

 1. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ προς τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!
  Δημοσιεύθηκε: 26/11/2015 19:15 MakelarisaComments: 8
  greek

  Υπ’ όψιν όλων των Στρατηγών- Ναυάρχων- & Πτεράρχων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

  Κύριοι Αρχηγοί των Ε.Δ.

  ΡΩΣΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ

  Ευρισκόμενοι εν όψει εχθροπραξιών ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ και πιθανόν του ΝΑΤΟ, ο Ελληνικός Λαός θέλει να σας πεί τα εξής.

  Μην τολμήσετε να βοηθήσετε στρατιωτικά τους εχθρούς Τούρκους, υπακούοντας στις εντολές του εχθρικού προς την Ελλάδα Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.

  Εάν βοηθήσετε τους Τούρκους, θα θεωρηθείτε από τον Ελληνικό Λαό σαν συνεργάτες και βοηθοί του εχθρού.

  Δηλαδή ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

  Σκεφθείτε, η Τουρκία θα βοηθούσε εμάς;;;

  Ο Ελληνικός Λαός τρέφει φιλικά αισθήματα προς τον Λαό της ΡΩΣΙΑΣ.

  Ευκαιρία τώρα να χτυπήσουμε τους εχθρούς μας Τούρκους, διά της ουδερότητας, που άρπαξαν κομμάτια από τη πατρίδα μας, (Κύπρο-Ιμια-Αιγαίο-Θράκη), και γέμισαν την Ελλάδα με Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

  Ευκαιρία τώρα να χτυπήσουμε τους Σιωνιστές Δυτικούς (ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε.) που μας χρεοκόπησαν, και μας εξαθλίωσαν, διά της ουδετερότητας, ή συνάπτοντας συμμαχία με τη ΡΩΣΙΑ.

  Η παραμονή μας στο ΝΑΤΟ είναι εχθρική πράξη προς την Ελλάδα, αφού το ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος

  εχθρός της πατρίδος.

  Σταθείτε στο ύψος σας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Πράξτε το καθήκον σας στην πατρίδα.

  Μην υπακούσετε στη Κυβέρνηση των πολιτικών.

  Όλοι αυτοί οι πολιτικοί είναι πιόνια, μαριονέτες, και σφογγοκωλάριοι του Κοσμοκράτορα Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας της Νέας Τάξης.

  Αντισταθείτε στους εφιάλτες πολιτικούς, που κατέλαβαν την εξουσία με την εύνοια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δια των γνωστών μεθόδων των Η/Υ.

  Φανείτε άξιοι απόγονοι του ΛΕΩΝΙΔΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, κ.λ.π.

  Σταθείτε στο ύψος σας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ, και

  ΟΧΙ σαν συνεργάτες του εχθρού, (δοσίλογοι), όπως σας θέλει το εχθρικό ΝΑΤΟ.

  Διά το πιστόν,

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ

  Έλληνας Πατριώτης

  hellasforce

 2. Αι Ενοπλαι Δυναμεις να αναλαβουν παραυτα την διακυβερνησιν της χωρας δια να αποκατασταθει το δικαιον του Ελληνικου λαου,να δικασθουν δια εσχατην προδοσιαν κατα της πατριδος ολοι οι υπευθηνοι πολιτικοι οι οποιοι ενεπλακησαν εις τουτην την επαισχυντην πραξην,να λυθει το λαθρομεταναστευτικον προβλημα αμεσως με την αποπομπην ολων των λαθρομεταναστων εις τας πατριδας των.
  Να αποκατασταθει η κοινωνικη ισορροπια ωστε να δυνηθει ο Ελληνικος λαος να αναταξει εκ της μακροχρονιας εις βαρος του πολιτικης της κομμουνιστικης Ευρωπης.
  Και βεβαιως θα επιστρεψωμεν δια παντος εις το εθνικον μας νομισμα την δραχμην.
  Η παγκοσμιος Ελιτ του χρηματος ειναι δημιουργος και του κομμουνισμου,και του ναζισμου,και δεν εχουν τιμην πατριδαν και ιδεολογιαν.
  Ελληνες γρηγορειτε η Ευρωπη ευρισκεται εις τα χειρας των αληθινων κομμουνιστων,η σιωνιστικη αντιληψης της νεας ταξεως πραγματων ειναι καθαρα κομμουνιστικη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: