Εκτός από το κωλοσογο… Μητσοτακη, αποκτήσαμε και κωλόσογο….Τσιπρα . Αυτό είναι …ανάπτυξη.

 

Επιδρομή ή κατά κυριολεξία «πλιάτσικο» εκ του «πλιατσικολόγοι», όπως λέγονται από δεκαετίες οι αριστεροί, για φαγοπότι στο Δημόσιο, αφού ο «πρωθυπουργός» με το παράδειγμα του, όπου εκτός από τον εξάδελφο του Γ.Τσίπρα, πού διόρισε Γ.Γ. στο Υπουργείο Εξωτερικών (αυτό το πολιτικό αστέρι πού προκύπτει και από τη Φώτο, πού τον είχε στείλει ο Τσίπρας στο Ιράν επειδή μοιάζει με Ιρανό.
Ο Αλέξης εκτός από τον ξάδερφό του Γιώργο Τσίπρα, διόρισε στο Δημόσιο και την (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του, Αθανασία Ψαρουδάκη. Πρόκειται για τη σύζυγο του κ. Γιώργου Τσίπρα, η οποία ………………

προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του κωλογλύφτη Σπίρτζη! Δηλαδη ο Γιώργος Τσίπρας, ο σύζυγός της και εξάδελφος του πρωθυπουργού, έχει διοριστεί γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών. Προσέξτε τώρα το παράδοξο της οικογένειας Τσίπρα:
Η εξαδέλφη του Τσίπρα, είναι και εξαδέλφη του εξάδελφου του Τσίπρα με τον οποίον είναι… παντρεμένοι. Βρες το αυγό και κούρευτο…!!!
Ότι καταλάβατε, καταλάβατε και όπου πάει ο νούς καλώς… πάει!
Μιλάμε για γλέντια με Πάολα.
Το ζήτημα όμως δεν είναι μόνο ηθικό αν ήταν μόνο θέμα Τσιπροηθικής δεν θα το αναφέραμε καν. Η εξαδέλφη του Τσίπρα διορίστηκε στο γραφείο εκείνου του ευαίσθητου και κλαψιάρη Υπουργού Χρ Σπρίτζη  (πού υπέγραψε τη παραχώρηση των 14 αεροδρομίων… κλαίγοντας), άν και  σύμφωνα με νόμο  που πέρασε το 2012 η «νεοφιλελεύθερη», «τρισκατάρατη» Κυβέρνηση του «προσκυνημένου» «γερμανοτσολιά» Αντώνη Σαμαρά, απαγορεύεται ο διορισμός σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, συγγενών μέχρι β΄ βαθμού, Υπουργών, Βουλευτών και λοιπών πολιτικών στελεχών. Ότι αναφέρεται με το επώνυμο Τσίπρα, είτε Κυβέρνηση, πολιτική, διαπραγμάτευση, ικανότητα, οικογενειοκρατία  είναι συνώνυμο με το… τσίρκο…!!!
ιχνος

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 15 Ιανουαρίου 2016, in ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΗΜΕΤΕΡΟΙ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: