Ιστορικό: To Έγγραφο-Ντοκουμέντο της Προδοσίας του Δημοψηφίσματος. Αποκλειστικό-Μοναδικό.

ΑΠΟΧΗ απ`το Δημοψήφισμα Κοροιδίας κι Απάτης.Επιστολή Τσίπρα αποδοχής Νέου Μνημονίου που ζητάει να απορρίψουμε στο Δημοψήφισμα !
ΜΟΝΑΔΙΚΟ κι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ έγγραφο- τοκουμέντο της Μεγαλύτερης Πολιτικής Απάτης στην Ιστορία μας.
Γιάνης: «Ο Τσίπρας είχε αποφασίσει πριν το Δημοψήφισμα να συνθηκολογήσει..». Ιδού το συγκλονιστικό έγγραφο που επιβεβαιώνει τον Γιάνη (ο οποίος το ξέχασε? στην συνέντευξη) και το οποίο είχα δημοσιεύσει ΜΟΜΟ ΕΓΩ με κραυγές πολλές φορές πριν το δημοψήφισμα….αλλά ως συνήθως με γράφατε και με βρίζατε. Και τώρα, νοιώθω να «εκδικούμαι» δια της δικαίωσής μου !…συγνώμην αλλά είμαι μικρόψυχος.
 
Μην γίνεστε πιόνια ανικάνων. Έχει συμφωνηθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τα φαντάσματα και τους εφιάλτες του παρελθόντος Ν-ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ.. Αποχή από το Δημοψήφισμα. Για την Τιμή μας.

ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ………..

Η Κυβέρνηση μας ζητάει να απορρίψουμε με το δημοψήφισμα προτάσεις των Δανειστών, τις οποίες ο Τσίπρας χθές εγγράφως τις αποδέχτηκε όλες χθές (01-07-2015!) ως ένα Νέο Μνημόνιο  με την παρακάτω επιστολή του:
Οι προτάσεις αυτές-σύμφωνα με την επιστολή αυτή του Τσίπρα- είναι οι ίδιες (με ελάχιστες ασήμαντες διαφορές) που μας πρότειναν οι Θεσμοί την 25-26/06/2015 στις Βρυξέλλες και τις οποίες ο Τσίπρας απέρριψε, κηρύσσοντας οργισμένος Δημοψήφισμα!
Κι επιπλέον ο Τσίπρας ζητάει νέο δάνειο από τον ESM («Θεσμούς») 30 δισ. (για να πληρώσει μόνο τα παλαιά δάνεια και «εσωτερικές ανάγκες» της χώρας) προτείνοντας όρους νέου Μνημονίου,
ίδιους με αυτούς που μας ζητάει να απορρίψουμε στο δημοψήφισμα !
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=718221

Το άκρως περίεργο όμως γεγονός είναι, ότι οι παραπάνω προτάσεις των Δανειστών-Θεσμών που αυτοί μας πρότειναν την 25-26/06/2015 στις Βρυξέλλες κι επί των οποίων καλείται ο Λαός να ψηφίσει, έχουν αποσυρθεί πλέον από τους δανειστές από την διαπραγμάτευση ! Συνεπώς το Δημοψήφισμα στερείται αντικειμένου κι είναι παράλογο κι άκυρο και για τον λόγο αυτόν.

ΑΥΤΗ είναι η Επιστολή Τσίπρα με την οποία αποδέχεται τις προτάσεις του Γιούνκερ (νένο Μνημόνιο) τις οποίες όμως μας ζητάει να απορρίψουμε στο Δημοψήφισμα….Παραλογισμός, Απάτη κι Εξευτελισμός του Λαού. 
Προς τον πρόεδρο της Κομισιόν
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας 
Μάριο Ντράγκι
Προς την διεθύνουσα σύμβουλο του ΔΝΤ
Κριστίν Λαγκάρντ
Σας γράφω για να σας ενημερώσω για τη θέση της Ελληνικής Δημοκρατίας όσον αφορά τη λίστα των Prior Actions (προαπαιτουμένων) της Staff Level Agreement όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις 28 Ιουνίου 2015. 
Η Ελληνική Δημοκρατία είναι έτοιμη να δεχθεί αυτή το staff-level agreement (τεχνική συμφωνία σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων) που υπόκειται στις ακόλουθες τροποποιήσεις, προσθήκες ή επεξηγήσεις, ως ένα τμήμα της επέκτασης του εκπνέοντος προγράμματος διάσωσης EFSF και της νέας δανειακής συμφωνίας για την οποία εστάλη αίτημα σήμερα, Τρίτη 30 Ιουνιου 2015 
Όπως θα παρατηρήσετε οι προσθήκες μας είναι συγκεκριμένες και σέβονται απολύτως την ευρωστία και την αξιοπιστία του σχεδιασμού του συνολικού προγράμματος.

ΦΠΑΝα διατηρηθεί η έκπτωση του 30% στα νησιά επί των νέων συντελεστών που θα εφαρμοστούν

Δομικά δημοσιονομικά μέτραΣταδιακή αύξηση της προκαταβολής πληρωμής του ατομικού φόρου στο 100% και τη σταδιακή κατάργηση της ειδικής φορολογικής μεταχείρισης των αγροτών (περιλαμβανομένης της επιδότησης στο πετρέλαιο κίνησης) μέχρι το τέλος του 2017.
Περιορισμό των αμυντικών δαπανών στα 200 εκατ. ευρώ γα το 2016 και στα 400 εκατ. ευρώ για το 2017 μέσα από μια συγκεκριμένη ομάδα ενεργειών, περιλαμβανομένων της μείωσης του αριθμού του προσωπικού και προμηθειών.

ΣυντάξειςΘα εφαρμοστεί πλήρως η μεταρρύθμιση του 2010 αλλά η εφαρμογή της μεταρρύθμισης του 2012 (ρήτρα μηδενικού ελλείμματος) να αναβληθεί μέχρι να εφαρμοστεί η νέα νομοθετική μεταρρύθμιση έως τον Οκτώβριο 2015
Σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ έως το τέλος του 2019 αλλά χωρίς άμεση εφαρμογή για το 20% των δικαιούχων
Όλα τα έξοδα θα καταργηθούν σταδιακά έως το τέλος του 2017 αρχής γενομένης της 31ης Οκτωβρίου 2015.

ΕργασιακάΤο νέο εργασιακό πλαίσιο θα νομοθετηθεί μέχρι το φθινόπωρο του 2015

Αγορές προϊόντων
Άμεση εφαρμογή συγκεκριμένων συστάσεων από τον ΟΟΣΑ τουριστικές ενοικιάσεις, τουριστικά λεωφορεία, άδειες φορτηγών, κώδικα δεοντολογίας για τα παραδοσιακά τρόφιμα και τους ευρωπαϊκούς κώδικες για τα οικοδομικά υλικά, απελευθέρωση επαγγελμάτων συμβολαιογράφων, αναλογιστών, και δικαστικών επιμελητών, η απελευθέρωση της αγοράς των γυμναστηρίων και η εξάλειψη ενός σημαντικού ποσοστού ενοχλητικών χρεώσεων.

Επιπροσθέτως, σε συνεργασία με τον ΟΟΣΑ, εφαρμογή ενός γενναίου προγράμματος μεταρρυθμίσεων συμπεριλαμβανομένων:
– Δημιουργία υπηρεσιών Οne-Stop-Shop (OSS) για επιχειρήσεις (ανάλυση των βέλτιστων πρακτικών καθώς και έναν ολοκληρωμένο χάρτης πορείας ο οποίος έχει ήδη δημιουργηθεί και ολοκληρωθεί με τη βοήθεια του ΟΟΣΑ).
-Την άμεση διεξαγωγή μίας συνολικής αξιολόγησης του ανταγωνισμού σε συγκεκριμένους τομείς οι οποίοι χαρακτηρίζονται από ολιγοπωλιακές πρακτικές (π.χ. κατασκευές, χονδρικό εμπόριο, γεωργικά προϊόντα, μέσα ενημέρωσης κ.λ.π.) και υιοθέτηση των συστάσεων αναλόγως.
-Εφαρμογή μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής ενάντια στις διεφθαρμένες επιχειρήσεις και στις πρακτικές τους, για παράδειγμα στο χώρο της σύναψης δημοσίων συμβάσεων (το πρόγραμμα έχει ήδη προετοιμαστεί από τον ΟΟΣΑ).
Ο ΑΔΜΗΕ θα χωριστεί από τη ΔΕΗ σε ξεχωριστή νομική οντότητα υπό πλειοψηφική κρατική κυριότητα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας.
Αλέξης Τσίπρας

ΑΛΑΛΟΥΜ
Την ίδια στιγμή, ερωτήματα προκαλούνται από το έγγραφο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών (http://www.minfin.gr/? q=el/news/news/σχέδιο-συμφωνίας-επί-της-οποίας-διενεργείται-το-δημοψήφισμα-την-κυριακή-5-ιουλίου-2015) ως το «Σχέδιο Συμφωνίας επί της οποίας διενεργείται το δημοψήφισμα την Κυριακή 5 Ιουλίου». Το επίσημα μεταφρασμένο κείμενο που παρουσιάζεται ως το κείμενο της πρότασης των θεσμών προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες αναφέρει στην πρώτη παράγραφο ότι είναι μια πλήρης περίληψη «των μεταρρυθμίσεων και των νομοθετικών σχεδίων που θα αναλάβει και θα ολοκληρώσει η ελληνική κυβέρνηση, …η οποία παρουσιάζεται στους εταίρους της Ελλάδας». Τελικά θα κληθούμε να ψηφίσουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην πρόταση των θεσμών ή στην πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης;
Δημ. Αντωνίου

 

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 21 Ιανουαρίου 2016, in ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝΑΛΥΣΗ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ., ΑΠΑΤΗ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: