ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ’21 ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

92978165

«Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει…» – Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Φέτος συμπληρώνονται 195 χρόνια από την Εθνική επανάσταση της 25ης Μαρτίου του 1821 και λέμε Εθνική διότι στις μέρες μας υπάρχει ακόμη μια φράξια εθνομηδενιστών που επιμένουν να λένε πως η Εθνεγερσία των υπόδουλων Ελλήνων ήταν ταξική και πως δεν είχε εθνικά χαρακτηριστικά.

Σε πέντε μόλις χρόνια από τώρα θα κλείσει η δεύτερη εκατονταετηρίδα και όλοι αναρωτιόμαστε πως θα είναι η χώρα μας στο μέλλον. Υπόδουλη στον γερμανικό ζυγό, υπόδουλη στον ζυγό του σημερινού ……..

πολιτικού συστήματος που έχει βαλθεί να καταστρέψει κάθε τι που έχει σχέση με την εθνική μας ιστορία; Όπως και το 1921, που έκλεισε η πρώτη εκατονταετηρίδα έτσι και η δεύτερη θα κλείσει με το έθνος να βρίσκεται στο γκρεμό.

Κάποιοι στις μέρες μας θέλουν να ξεχάσεις ότι είσαι Έλληνας, απόγονος του Κολοκοτρώνη, απόγονος αυτών που θυσίασαν την ζωή τους για να είσαι σήμερα ελεύθερος.

Η 25η Μαρτίου είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη ημέρα, κατά την οποία το Έθνος μας έχει διπλή γιορτή. Για την Ορθοδοξία είναι μέρα χαράς και αγαλλίασης αφού γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Αυτή την ευλογημένη ημέρα διάλεξαν οι ένδοξοι πρόγονοί μας, όχι τυχαία, για να εορτάζουν την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως. Αυτή η ημέρα στάθηκε η αφετηρία της Εθνικής μας παλιγγενεσίας και ο ευαγγελισμός του Έθνους μας. Και αυτή την ημέρα, 25 Μαρτίου του 2016 βρίσκουμε την Ελλάδα στο απόλυτο σκοτάδι, στο απόλυτο ζόφος.

Στη σημερινή εποχή, όπου ακούμε διάφορους εθνομηδενιστές ότι «δεν είναι κακό να παραχωρείται εθνική κυριαρχία», όπου οι Έλληνες ξαναγίνονται ραγιάδες, ή ακόμη και νεογενίτσαροι, πώς μπορείς να μη θυμηθείς αυτούς τους ανθρώπους; Πραγματικά τι θα έλεγαν οι αγωνιστές του ’21 αν ζούσαν σήμερα; Πόσο υπερήφανοι είναι για εμάς από εκεί ψηλά που μας παρακολουθούν;

Oι πρόγονοί τους, δεν δίστασαν να ορθώσουν το ανάστημά τους και να θυσιάσουν τα πάντα, να χάσουν τις περιουσίες τους και, κυρίως, να χάσουν τις ζωές, τις δικές τους και των ανθρώπων που αγαπούσαν με τίμημα την ελευθερία.

 

Πατριωτισμό και ανδρεία έδειξαν οι προγονοί μας, ενώ στις ημέρες μας βλέπουμε πολιτικούς να παραδίδουν τα πάντα στις ξένες δυνάμεις. Ενα κράτος που από την πρώτη στιγμή ήταν εξαρτημένο από τις μεγάλες δυνάμεις. 200 χρόνια μετά και βλέπουμε ακόμη και τώρα οι Ελληνες να δίνουν λόγο στους δανειστές.

H Eλλάδα εδώ και πολλά χρόνια ήταν εξαρτώμενη από τις εκάστοτε Mεγάλες Δυνάμεις. Πάντα η Eλλάδα ήταν μια εξαρτώμενη χώρα. Oυσιαστικά δεν ελευθερωθήκαμε ποτέ. Σίγουρα οι ήρωες του ’21 θα έκαναν σήμερα μια νέα επανάσταση. Πάντα στην Eλλάδα, ό,τι γίνεται ξεκινά από τους λίγους, τα γεγονότα γράφονται από τους λίγους.

Χιλιάδες Έλληνες έχυσαν το αίμα τους, μέχρι να φύγει το βαθύ και ζοφερό σκοτάδι της δουλείας και να ανατείλει η Ελευθερία του Γένους μας. Οι πρόγονοί μας πολέμησαν με συνέπεια και γενναιότητα, χωρίς συμβιβασμό: «Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή».

Η βίαιη συντριβή της «Ιστορικής Μνήμης» δεν είναι κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, είναι μια σκληρή πραγματικότητα που δυστυχώς δεν ανάγεται στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας. Σήμερα έχουν βαλθεί οι νεογενίτσαροι του πολιτικού συστήματος να παραδώσουμε τα πάντα.

Βλέπουμε υπουργούς, όπως ο »κύριος» Φίλης» να έχουν βαλθεί να αναθεωρήσουν και να πλαστογραφήσουν την ιστορία του ελληνικού Έθνους, της χώρας και των συνόρων της σε μία περίοδο που η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν. Κάναμε Επανάσταση… κατ’ αγνώστων και δημιουργήθηκε νέο έθνος! Τάδε έφη ο »κύριος υπουργός.

Ωστόσο, αν και μιλά για Επανάσταση των Ελλήνων, στο μήνυμά του προς τους μαθητές απουσιάζει παντελώς κάθε αναφορά σε Τουρκοκρατία και 400 χρόνια σκλαβιάς πριν την απελευθέρωση των Ελλήνων με αίμα και θυσίες!

Και επιπλέον, ο κ. Φίλης ξαναγράφει την ιστορία μιλώντας στους μαθητές για «καινούργιο έθνος» που δημιουργήθηκε από την Επανάσταση, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν υπάρχει συνέχεια του ελληνικού έθνους από αρχαιοτάτων χρόνων έως και σήμερα…

Την απάντηση σε όλους όσοι αμφισβητούν την εθνική μας ιστορία την δίνει ο Γενικός Αρχηγός της Πελοποννήσου Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ:

«Δώστε μου τα προσκυνοχάρτια του Μπραϊμη να σας δώσω του Έθνους. Όποιο χωριό δεν γυρίσει στο έθνος θα το αφανίσω από το πρόσωπο της γής. Απ’ τη μία θα βγαίνουν οι αραπάδες και απ” την άλλη θα μπαίνω εγώ, θα καίω και θα σκοτώνω. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!»

 

ithesis.

 

 

Advertisements

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 26 Μαρτίου 2016, in ΚΑΛΕΣΜΑ, Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

 1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: «ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
  BY IOANNA ON 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 • ( 11 ΣΧΟΛΙΑ )
  kissinger_hartis_greece_tsipras

  Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

  Μετά από το μεγάλο ανθελληνικό παραλήρημα του Κίσσινγκερ στις 7 Μαρτίου στην σύσκεψη των Ιλλουμινάτι, όπου φέρεται να είπε για μας τους Έλληνες: «Τhey must be undone! Πρέπει να τους ξεκάνουμε!», thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/blog-post_912.html έδωσε στον Τσίπρα και την Κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα, μία νέα εντολή: “ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ”.!!!

  Αλλά όπως φαίνεται, αυτές τις εντολές του Κίσσινγκερ δεν τις μαθαίνουν οι ………. “γάτοι” της “πληροφόρησης” για να ενημερώσουν τους Έλληνες.

  Από πολύ έγκυρες πηγές λοιπόν και διασταυρωμένες, έχει δοθεί εντολή στην Κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα στην ψήφιση νόμου, με σκοπό να αφοπλιστούν οι Έλληνες, για να μην μπορούν να προβάλουν ουδεμία αντίσταση, στην σχεδιασμένη επίθεση των λαθρο- Ισλαμιστών.

  Όπως καταλαβαίνετε θέλουν να μας παραδώσουν σαν ανυπεράσπιστα αρνιά σε σφαγή. Στην αιτιολογία τους βέβαια θα λένε το ακριβώς αντίθετο. Θα λένε, πως ο αφοπλισμός γίνεται, για να προστατέψουν τους …… “πρόσφυγες” από ενδεχόμενη “εξέγερση” των Ελλήνων, και αν χρειαστεί θα “βοηθήσει” σ’ αυτό, κάποια …….. σχεδιασμένη προβοκάτσια.

  Έχει ενημερωθεί, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και όλες σχεδόν οι κατά τόπους Αστυνομικές διευθύνσεις, πως έρχεται νομοσχέδιο αφοπλισμού των Ελλήνων.

  Ετοιμάζονται λοιπόν να μας ξεκάνουν με τον ΝΟΜΟ και θεωρούν πως οι Έλληνες θα τον ……. δεχτούμε τον αφοπλισμό, αφού …… το λέει η ……. προφητεία του αγίου Κοσμά του Αιτωλού. («Θα σας ζητήσουν τα όπλα. Να έχετε διπλά να κρατήσετε το ένα. Ένα τουφέκι 100 ψυχές θα σώσει».)

  Ναι αλλά η προφητεία αυτή του αγίου Κοσμά, έχει ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ το 1936 και τώρα προσπαθούν να την “επαναφέρουν” , αλλά με …….. διαφορετικό τρόπο, για να μας αφοπλίσουν πρώτα και μετά να μας εξοντώσουν.

  Εξηγούμαι:
  Το 1936, (με δόλο πάλι πριν τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο) η Κυβέρνηση Μεταξά ζήτησε από τους Έλληνες τα όπλα, με την αιτιολογία ότι τα χρειαζόταν ο Ελληνικός στρατός. Δεν υπήρχαν τότε κυνηγητικά όπλα και όποιος είχε όπλο, ήταν πολεμικό από τον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο.

  Αλλά τότε, ήταν ακριβώς όπως το είχε πει ο άγιος Κοσμάς. Τα ΖΗΤΗΣΑΝ τα όπλα, δεν τα ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ. Δηλαδή αν ήθελες έδινες, αν ήθελες κράταγες και ένα. Ο μεγάλος όγκος των όπλων τότε , παραδόθηκαν φυσικά από τους Κρητικούς, που πάντα ήταν οπλισμένοι. Τότε βέβαια δεν άκουσαν τον άγιο Κοσμά, γιατί δεν διάβαζαν τα χειρόγραφα των προφητειών όπως σήμερα, αλλά ούτε και οι Πνευματικοί ποιμένες τότε, ασχολούνταν με τις προφητείες για να ενημερώνουν τον κόσμο ως όφειλαν.

  Έτσι έμεινε στην ιστορία ως ο “αφοπλισμός της Κρήτης” και φυσικά πρώτα τους αφόπλισαν και μετά τους επιτέθηκαν οι Γερμανοί.

  Πάντα προδότες και δόλιοι κατά των Ελλήνων είναι.

  Έτσι λοιπον, έχει επαληθευτεί η προφητεία του αγίου Κοσμά, γιατί αν ψηφίσουν σήμερα νόμο αφοπλισμού των Ελλήνων, δεν θα δίνουν φυσικά την δυνατότητα αν θέλεις να κρατήσεις τα μισά. Το καταλάβαμε;; Οπότε δεν αφορά το σήμερα η προφητεία αλλά τον αφοπλισμό του 1936. Θέλουν να κάνουν μία παραποίηση της προφητείας, που αυτούς φυσικά τους εξυπηρετεί, για να αφοπλίσουν τους Έλληνες.

  Σήμερα όμως δεν μιλάμε για άγνωστης προέλευσης πολεμικά όπλα, αλλά για κυνηγητικά και νόμιμα αγορασμένα, με νόμιμες άδειες κατοχής, που εκτός των άλλων είναι και μία νόμιμη ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. Οποιοσδήποτε νόμος θα προσκρούσει και σε άρθρα του Συντάγματος, που θα αφορούν απαλλοτρίωση νόμιμης κινητής ιδιοκτησίας.

  Να προσέχετε γιατί θα δείτε και θα ακούσετε πολλούς “λαγούς” και “παπαγάλους” να προπαγανδίζουν το μάζεμα των όπλων, για να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη. Και όχι φυσικά με τον τρόπο αυτής της δημοσίευσης που ενημερώνει και ξεσηκώνει, αλλά με ένα άλλο τρόπο υποδούλωσης της αντίδρασης.

  Θέλουν να μας ξεκάνουν λοιπόν, αλλά μας φοβούνται τόσο πολύ, που μας θέλουν και άοπλους.

  Ρε δειλές παλιοαδερφές, μήπως μας θέλετε και …… δεμένους;;;;;

  Μωρή π@υτ@ν@ Κίσσινγκερ, πολλά έχεις πει για τους Έλληνες, αλλά είσαι μία κλ@νι@ρ@ κότα. Τίποτα περισσότερο. Μας θέλεις και άοπλους, μας θέλεις και …δεμένους, μήπως να πέσουμε και για…. ύπνο, ή και πάλι φοβάσαι;;;;;

  Ρε τον φόβο μας νάχετε και με τον φόβο μας να ζείτε.!!!!

  25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.!!!!!!

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

  • αστους να λενε τα βαλανε με τους αρχηγους των τρελων ολης της πλασης,θα ξαναθυμηθουν παλι την τρελα μας και θα πονεσουν πολυ παρα πολυ,αλλα αυτη η φορα θα ειναι η τελευταια…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: