ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ

image001 (30).jpgΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

Δείτε παρακάτω πως οι αριστερό-μπολσεβίκοι της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δηλητηριάζουν την Εκκλησία και επιδιώκουν το ξερίζωμα της Θρησκείας μας…

Πράκτορες της Σαουδικής Αραβίας ανάμεσα στους πρόσφυγες.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικές οι καταγγελίες του Μητροπολίτη Καισαριανής Δανιήλ για ένα περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά (21 Μαρτίου 2016), όταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ πήγε να μοιράσει τρόφιμα στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται εκεί. Όπως κατήγγειλε ο Σεβασμιότατος Καισαριανής στην Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, κάποιος από τις ΜΚΟ (;) που βρίσκονταν εκεί πλησίασε τον Επίσκοπο Πειραιώς ζητώντας του επίμονα να βγάλει το σκουφάκι με το Σταυρό που φορούσε, γιατί ενοχλεί τους Μουσουλμάνους.   

Όταν ο κ. Σεραφείμ αντέδρασε δυναμικά, παρενέβη ο Λιμενάρχης που βρισκόταν εκεί και ………

απαντώντας στις διαμαρτυρίες του Μητροπολίτη του είπε πως: “Αυτός που σας μίλησε είναι πράκτορας της Σαουδικής Αραβίας”.

Πρόκειται για τρομακτική καταγγελία που πρέπει να μας βάλει όλους σε προβληματισμό. Είναι δυνατόν πράκτορες ξένης χώρας να δρουν ανεξέλεγκτα στο ελληνικό έδαφος; Και ποια είναι η σχέση τους με τους πρόσφυγες; Μήπως ισχύουν τελικά όσα φωνάζουμε χρόνια, πως δηλαδή υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εποικισμού της Πατρίδος μας και ολόκληρης της Ευρώπης, με στρατιές προσφύγων και μεταναστών που στέλνονται εδώ με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τις πλούσιες αραβικές χώρες;;;;     

Και κάτι ακόμη: Μήπως, τελικά, όλη αυτή η …επιχείρηση φιλανθρωπίας τόσο από την Ελλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία όσο και από άλλους, αποπροσανατολίζει από τα παραπάνω ερωτήματα που είναι και τα σημαντικότερα;

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…!

(http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2016/03/blog-post_79.html).

 

Αποκριάτικος ο Αρχιεπίσκοπος στον Πειραιά.  

Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν, συγκεκριμένα το μεσημέρι της 6ης Μαρτίου 2016, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μετέβη στον Πειραιά προκειμένου να επισκεφθεί τους χιλιάδες μουσουλμάνους που έχουν κάνει “κατάληψη” στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας. Θεωρήθηκε ως μια συμβολική επίσκεψη, στο πλαίσιο των όσων πρεσβεύει ο Χριστιανισμός. Γι΄ αυτό διένειμε μερίδες φαγητού, αλλά και γλυκίσματα.

Μέχρι του σημείου αυτού όλα καλώς γινόμενα. Όμως, χαρακτηρίζουμε, ασεβή, ύποπτη, δουλοπρεπή τη στάση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, να προσέλθει στη συγκεκριμένη επίσκεψη, χωρίς να φοράει το Σύμβολο του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας, τον Τίμιο Σταυρό. Αυτόν που θα τον ξεχώριζε και θα αναδείκνυε το Υψηλό Αξίωμά του. Γιατί, εύλογα κάποιος που δεν τον γνώριζε, ίσως και να πίστευε λόγω αποκριών πως, είναι κάποιος αποκριάτικος μασκαράς που ντύθηκε “αρχιεπίσκοπος”. Ωστόσο, το ότι ήταν ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλαδικής Εκκλησίας το καταλάβαινες και από τους παρατρεχάμενους που τον πλαισίωναν. Όπως, τον Υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα και τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Όπως, το δημοτικό σύμβουλο Πειραιά Πέτρο Κόκκαλη, της γνωστής οικογένειας της Intracom και της Intrakat, που προσφάτως ανέλαβε την κατασκευή μεγάλης μερίδας Hot Spots, από την «αριστερή» κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.       

Απετράπη η μετατροπή στρατοπέδου σε Hot Spot προσφύγων.

ekklisia

Γράφαμε την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016:

“… μετατρέπουν κέντρα εκπαιδεύσεως του Στρατού μας σε κέντρα “φιλοξενίας” αλλοδαπών. Η επιλογή της κυβέρνησης για το κέντρο “φιλοξενίας” προσφύγων – μεταναστών  στο Λιτόχωρο, είναι το εν ενεργεία στρατόπεδο “Μπαλανίκα” (θέση Καναπίτσα),  όπου υπάρχει Πεδίον Βολής και Κέντρο Εκπαίδευσης του Στρατού μας. Γι΄ αυτό σε αυτόν τον  χώρο, εκτός  των  πολλών  προγραμματισμένων  εκπαιδευτικών  βολών,   γίνεται  κάθε  χρόνο,  από  τέλος  Μαίου  και  για  2-3 μήνες,  εκπαιδευτικό camp (σκηνάκια)  από  μόνιμους  αξιωματικούς  και  υπαξιωματικούς. Εκπαιδεύονται δηλαδή, στρατιώτες και αξιωματικοί από όλη την Ελλάδα στη χρήση των τανκς, καθώς επίσης, το εν λόγω στρατόπεδο χρησιμοποιείται ως πεδίο βολής από τα ελικόπτερα “Απάτσι”. Με τη δημιουργία λοιπόν, του Κέντρου Καταυλισμού προσφύγων, θα αναβάλουν επ΄ αόριστο  τις  εκπαιδεύσεις  και  τις  βολές, όπως και θα σταματήσουν την εκπαίδευση των ελικοπτέρων  “Απάτσι”.

Εμείς ερωτάμε:

Μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς με αυτήν την κυβέρνηση; Μπορεί να νιώθει ασφαλής η Πατρίδα μας; Γνωρίζει ο Διοικητής της XXIV ΤΘ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Τσώνος Ιωάννης τις προθέσεις της κυβερνήσεως; Εάν η κυβέρνηση έχει πάρει αυτή την ακραία απόφαση, που θα γίνεται η εκπαίδευση του στρατεύματός μας;”.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες – έπαιξε ρόλο και η πρωτοσέλιδη παρέμβαση της εφημερίδος μας – απετράπη τελικά αυτό το σχέδιο κατασκευής Hot Spot.

Δείτε όμως, τι σκαρφίζονται και τι μας ετοιμάζουν οι θεομπαίχτες της κυβέρνησης!!

Θέλουν να φτιάξουν Hot Spot σε ιστορικό Μοναστήρι στον Όλυμπο.

Θέλουν να κατασκευάσουν Hot Spot στη θέση Ιστορικής Μονής. Σ΄ αυτόν τον χώρο μέχρι το 2004 λειτουργούσε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου (ΨΝΠΟ). Όμως ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, τα τελευταία χρόνια με τις ενέργειές του προχωρά στην επαναλειτουργία της Μονής. Και καταγγέλλει πως δεν ρωτήθηκε από κανένα για την κατασκευή του Hot Spot.

Σημειωτέον ότι το Μοναστήρι της Πέτρας έχει τεράστια ιστορική και πνευματική σημασία για την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, αφού εκεί έγιναν πολλές μάχες με τους Τούρκους, ενώ αποτέλεσε και ορμητήριο αγωνιστών της Επανάστασης του ΄21, μαζί με το γειτονικό Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω.     

Και το σχόλιο από το Hellas – Orthodoxy:

“Αυτόν λοιπόν τον Ιερό χώρο για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία θέλουν να καταπατήσουν οι “υπεύθυνοι” για το προσφυγικό εγκαθιστώντας εντός του, χιλιάδες μουσουλμάνους. Αντιλαμβάνεται κανείς κατά πόσο εκείνοι θα σεβασθούν το Μοναστήρι, όταν διαπνέονται από τη γνωστή “αγάπη” του Ισλάμ για το Χριστιανισμό”.

Συμφωνούμε, και υπογράφουμε και με τα δυο χέρια!!

Επί του πιεστηρίου.

 

Μας ενημερώνουν ότι τα Hot Spots της Πέτρας Ολύμπου τα κατασκευάζει η εταιρεία “Άκτωρ” του Μπόμπολα. Όπως, άλλα που σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναφέραμε, τα κατασκευάζει η “Intrakat” του Κόκκαλη.

Έτσι, ο Αλέξης θα πολεμήσει το “παλαιό” και θα μας φέρει το “άφθαρτο νέο”.

Με τις υγείες μας!!!!!!!!!!

Advertisements

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 30 Μαρτίου 2016, in ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

 1. ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Καταγγελίες φαντάρων που «στήνουν» το hot – spot! Ισλαμοποίηση της Ελλάδος!

  ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Καταγγελίες φαντάρων που «στήνουν» το hot – spot στο παλαιό αεροδρόμιο Κατσικά

  Σε σοβαρές καταγγελίες προχωρούν φαντάροι που «στήνουν» το hot – spot στα Ιωάννινα, σύμφωνα με το Δίκτυο Σπάρτακος. Σε επιστολές διαμαρτυρίας προς την οργάνωση φαντάροι, υποστηρίζουν ότι την ώρα που εργάζονταν στο hot – Spot στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων, ο στρατοπεδάρχης τους φώναζε «δουλειά, δουλειά» και μάλιστα με ντουντούκα. Επίσης, αναφέρουν ότι κάποιοι φαντάροι αφού έστησαν τις σκηνές κρατήθηκαν για καταγραφή προσφύγων και αφού τελείωσαν στις 1.30 το βράδυ ο στρατοπεδάρχης τους έβαλε να μαζέψουν τα σκουπίδια ενώ γελούσε με το καψόνι που τους έκανε.

  Επιπλέον σημειώνουν ότι όσοι πήγαν στα hot spot ήταν αδειούχοι και περίμεναν ότι μόλις γύριζαν στο στρατόπεδο θα έπαιρναν έξοδο, ωστόσο, τους κράτησαν μέσα με την δικαιολογία της επιφυλακής και ο επόπτης τους σήκωσε δυο φορές για αναφορά «ως τιμωρία επειδή δεν εύρισκε 4 φαντάρους (βρήκε 3) για αγγαρεία». «Ειλικρινά τον περίμενα χάλια το στρατό αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε προηγούμενο» αναφέρει ενδεικτικά φαντάρος στην επιστολή του. Σε δεύτερη επιστολή καταγγελίας οι στρατιώτες της 8ης Μεραρχίας Ιωαννίνων καταγγέλλουν τον Διοικητή του 625 Μ/Π ΤΠ Αντισυνταγματάρχη Κατσ., που έχει αναλάβει την δημιουργία Hot-Spot στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων, για τα ακόλουθα:

  «1. Αρχικά ενώ βρεθήκαμε στο συγκεκριμένο στρατόπεδο για να παρακολουθήσουμε Σ.Π.Ε.Ν., δεν εκτελέστηκε μέχρι καμία απολύτως μέρα εκπαίδευσης. Όλο το χρονικό διάστημα της παραμονής μας στο εν λόγω στρατόπεδο έχουμε εκτελέσει πάσης φύσεως και φαντασίας υπηρεσίες και καθαριότητες και δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως εκπαίδευση, ως οφείλαμε. Σημειωτέον όταν παρουσιαστήκαμε μας υποδέχτηκαν με τη φράση «Οι γονείς σας και οι Έλληνες πληρώνουν για να κάνετε εσείς Σ.Π.Ε.Ν.» Σίγουρα πάντως δεν πληρώνουν για να ζούμε κάτω από τις υπάρχουσες άθλιες και απαράδεκτες εγκαταστάσεις του στρατοπέδου: οι τουαλέτες βουλώναν συνέχεια, αφού δεν υπήρχε νερό με πίεση να καθαρίσουν, και έτσι 3 διμοιρίες αναγκάζονταν να χρησιμοποιούν μόνο 4 τουαλέτες. Επίσης, σίγουρα οι γονείς μας, και κανείς άλλος Έλληνας, δεν πληρώνει για να κάνουμε εμείς Σ.Π.Ε.Ν., ενώ ουσιαστικά καθάριζαν το στρατόπεδο για να το επισκεφθούν κάθε φορά ανώτεροι και να δουν ότι όλα κυλούν ομαλά. 2. Στις 11/3/2016 μας ενημέρωσαν ότι θα αναλάβουμε τη δημιουργία hot-spot στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων, ξεκινώντας έτσι ένας δεύτερος γύρος μαρτυρικής θητείας. Ο Διοικητής Αντ/ρης κ. Κατσ. αποκαλούσε «γιωτάδες» όσους δεν μπορούσαν να συμμετέχουν σε εργασίες για την κατασκευή του hot-spot, χαρακτηρισμός απαράδεκτος για τους συναδέλφους που, λόγω διαπιστευμένων από τον Ελληνικό Στρατό προβλημάτων, δεν είχαν τη σωματική ικανότητα να συμμετέχουν σε εργασίες άρσης βάρους η παρατεταμένης ορθοστασίας. Πέρα από την μηδαμινή έλλειψη οργάνωσης και συντονισμού της δημιουργίας του hot-spot, από πλευράς Διοικητή και στελεχών, η οποία επιβαρύνει τους ίδιους τους φαντάρους και επιβραδύνει την ίδια τη δημιουργία του hot-spot, οι ίδιοι οι φαντάροι αντιμετωπιζόμαστε ως σύγχρονοι είλωτες. Οι ώρες εργασίες είναι ατελείωτες, όλοι οι φαντάροι εργαζόμαστε πάνω από 9 ώρες με ελάχιστα ή και ανύπαρκτα διαλείμματα για ξεκούραση, η σίτισή μας είναι ελλιπής (το φαγητό διανέμεται ακαθόριστες ώρες και όχι όλα τα γεύματα, οι μερίδες είναι επιεικώς απαράδεκτες, νερό δεν υπήρχε μέχρι προσφάτως και αναγκαζόμασταν με προτροπή του διοικητή να βάζουμε καθημερινά χρήματα από τη τσέπη μας για είδη όπως νερό και φαγητό από το κινητό κψμ) ενώ ταυτόχρονα η συμπεριφορά και η απαράδεκτη αντιμετώπιση που δεχόμαστε από πλευράς Διοικητή έρχεται να αποτελειώσει την φυσική και ψυχολογικής μας εξουθένωση. Ο Διοικητής Κατσ. με τηλεβόα στο ένα χέρι και κομπολόι στο άλλο φώναζε «Δικαίωμα να μιλάω έχω μόνο εγώ. Εσείς δουλεύετε!», κάθε φορά που κάποιος παραπονιόταν για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν. Στο ίδιο μήκος κύματος και πολλά στελέχη όπου επίσης με τα χέρια στις τσέπες έδιναν εντολές στους στρατιώτες την ίδια ώρα που εκείνοι απλώς παρακολουθούσαν και σχολίαζαν. Ακόμη, δεν ήταν λίγες οι φορές που γίναμε αυτήκοοι μάρτυρες σε ρατσιστικά παραληρήματα στελεχών: «Μη σκάτε και πολύ, μετανάστες θα μείνουν εδώ πέρα», και πολλά άλλα. Να σημειωθεί ότι όλες αυτές τις μέρες που συμμετείχαμε στην κατασκευή του hot-spot, επιστρέφαμε στο στρατόπεδο εξουθενωμένοι σωματικά και ψυχολογικά και έπρεπε να κάνουμε και τις υπηρεσίες που οφείλαμε στο στρατόπεδο, φτάνοντας στο σημείο να κοιμόμαστε μέχρι 3 ώρες τη μέρα. Συμπέρασμα: από τη μέχρι τώρα παρουσία μας στο στρατό έχουμε διαπιστώσει ότι τα λεφτά των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών δεν διοχετεύονται στη στρατιωτική μας εκπαίδευση και αντιμετωπιζόμαστε σαν σύγχρονοι είλωτες, τουλάχιστον όσον αφορά το στρατόπεδο «Στρατηγού Κατσιμήτρου» στο Πέραμα Ιωαννίνων. Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους και τα στελέχη να μείνουν μακριά από αυτό το βρώμικο πόλεμο κατά των προσφύγων – μεταναστών. Κανένας δεν έχει καμιά δουλειά και υποχρέωση παροχής υπηρεσίας στα HOT SPOT -Στρατόπεδα Συγκέντρωσης! Δεν θα γίνουμε εμείς, ούτε ως Δωρεάν Εργατικό Δυναμικό ούτε ως Προσωπικό Λειτουργίας – Φρούρησης στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην εκμετάλλευση – καταπίεση – φυλάκιση – διαλογή Προσφύγων – Μεταναστών, των ανθρώπων της τάξης μας».

  ΠΗΓΗ: http://epirusgate.blogspot.gr/2016/03/hot-spot.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
  *******

  Απαιτούν σπίτια από το κράτος-Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας

  Η κατάσταση, όχι μόνο στην Ειδομένη, αλλά γενικά στην Μακεδονία είναι αφόρητη! Κάτοικοι καταγγέλλουν τα πρώτα κρούσματα παραβατικότητας από τους μουσουλμάνους «μετανάστες» και δηλώνουν αγανακτισμένοι. Οι «μετανάστες και πρόσφυγες» κατέφυγαν προς τον Βορρά, προκειμένου να φύγουν προς την Ευρώπη, όπως τους είχαν υποσχεθεί. Ωστόσο τα σύνορα έκλεισαν σκόπιμα και, κατά τα φαινόμενα, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να συγκεντρωθεί συγκεκριμένος αριθμός οπαδών του Ισλάμ στην Ελλάδα και μετά ενδεχόμενα ανοίξουν, προκειμένου η Ευρώπη να πάρει το μερίδιό της.

  Έτσι οι «μετανάστες» εγκλωβίστηκαν στην Μακεδονία, απελπίστηκαν αυτοί, απελπίστηκαν και οι Έλληνες και η «λύση» λοιπόν που δίνεται είναι η ανακατανομή τους σε όλη την Ελλάδα.

  Κατά αυτόν τον τρόπο θα απλωθούν σε όλη την επικράτεια μουσουλμανικοί πληθυσμοί και οι διάφοροι πράκτορες (Τουρκία, Σαουδική Αραβία κτλ.) που έχουν παρεισφρήσει ανάμεσά τους, θα μπορέσουν να τους οργανώσουν με την ησυχία τους, γιατί όχι, για ταυτόχρονα χτυπήματα σε περιοχές-κλειδιά για την ασφάλεια της χώρας. Σιγά-σιγά οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» συνηθίζουν στην ιδέα της παραμονής τους στην χώρα. Και όχι μόνο αυτό! Ζητούν πλέον από το κράτους να τους δώσει σπίτια! Η βρετανική εφημερίδα Guardian κάνει εκτενές ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια και συγκεκριμένα στον καταυλισμό της Ειδομένης. Η 40χρονη Φατιμά Αχμέντ από το Ιράκ, μιλά στον Guardian. Αναφερόμενη στις μετακινήσεις προσφύγων με τα πούλμαν σε κέντρα φιλοξενίας, αποκαλύπτει μία νέα πτυχή, η οποία εκφράζει και άλλους εκεί: «Θα δεχόμουν να αποχωρήσω, αν η ελληνική κυβέρνηση μας πρόσφερε ένα απλό σπίτι, για να μπορέσουμε να μείνουμε». «Μαγειρεύεται» λοιπόν η μαζική τοποθέτηση μουσουλμάνων σε άδεια σπίτια Ελλήνων εν αρχή και εν συνεχεία σε όσα κατοικούνται αλλά έχουν χώρους που μπορούν να φιλοξενηθούν κι άλλα άτομα. Η ισλαμοποίηση της χώρας μας προχωρά…

  ΠΗΓΗ: http://paradrasi.gr/2016/03/29/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7/#sthash.OfzU76tf.d0JPsGaI.dpuf

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: