Ενωμένη Ένδεια (ΕΕ )

2,37 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα, 41 εκατομμύρια στην Ε.Ε. ζουν σε «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΕΙΑΣ»

Όταν οι αριθμοί αφήνονται να πουν την αλήθεια, είναι αμείλικτοι: το 22,2% των Ελλήνων, δηλαδή 2,37 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΕΙΑΣ». Το ποσοστό αυτό, μάλιστα, είναι σχεδόν τριπλάσιο από το μέσο κοινοτικό όρο, που βρίσκεται στο 8,2%.

Επίσης, στην Ελλάδα το ποσοστό των ανθρώπων που ζουν σε κατάσταση ένδειας αυξήθηκε την τελευταία τριετία κατά 2,7%(2012 – 19,5%, 2015 – 2,2%), όταν στις χώρες της ΕΕ το ποσοστό αυτό έπεσε κατά 1,7% (2012 – 9,9%, 2015 – 8,2%).

 Πάντως, για να μη νομίζει κανείς ότι και στην υπόλοιπη Ευρώπη τα πράγματα είναι «ρόδινα», αρκεί να αναφέρουμε τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που ζουν σε κατάσταση ένδειας στις 28 χώρες της ΕΕ:…………………

41 εκατομμύρια είναι, όσο δηλαδή ο πληθυσμός της Ισπανίας ή της Πολωνίας… Ή σαν περίπου 4 «Ελλάδες», ή «Πορτογαλίες»…

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά, τόσο η κυβερνησάρα μας, όσο και οι λεγόμενοι «Θεσμοί» επιμένουν να προτείνουν και να εφαρμόζουν την ίδια «συνταγή», αυτή δηλαδή που επιτείνει την ακραία φτώχεια και ένδεια και την κοινωνική εξαθλίωση.

Τα Μνημόνια είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία των ανθρώπων (σωματική και ψυχική), όμως οι «χαρτογιακάδες» των Βρυξελλών, της Νέας Υόρκης ΚΑΙ των Αθηνών επιμένουν στην αφαίμαξη των λαϊκών στρωμάτων, έως και τον τελικό τους αφανισμό. Εάν τους το επιτρέψουμε, βεβαίως…

Γι’ αυτό και η ανάγκη για απαλλαγή όχι μόνο από το συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό, αλλά (βασικά και κύρια) από τις πολιτικές που εφαρμόζουν και το σύστημα το οποίο υπερασπίζονται καθίσταται ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ και ΕΠΙΚΑΙΡΗ όσο ποτέ, κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Κοινώς: «Λαέ πολέμα, σου πίνουνε το αίμα»…

Τα λέμε και αργότερα, αναλόγως με το χρόνο και τα κέφια…

Βασίλης Μακρίδης via kinisienergoipolites.blogspot.gr

Advertisements

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 17 Απριλίου 2016, in ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΕΕ, Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: