Πολιτικοί “Αυταπατεώνες”

Του Μιχάλη Κόκκινου

Η κυβέρνηση είναι ο βασικός υπεύθυνος για το κατάντημα της χώρας, η οποία – μην γελιέστε – συνεχίζει να βαδίζει με σταθερό βηματισμό προς την χρεοκοπία και τη Δραχμή παρά τους «πανηγυρισμούς» για την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές. Μία συμφωνία που θα καταστήσει την Ελλάδα ίσως την πιο εξαθλιωμένη χώρα της Ευρώπης. Δίχως κάποια υπόσχεση για διευθέτηση του χρέους και με βασική προϋπόθεση ότι ένα ακόμη πρόγραμμα λιτότητας θα στεφθεί με επιτυχία. Αν όμως αποτύχει, η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία είναι δεδομένη. Ενώ, αν πετύχει, τότε είναι εγγυημένο το «σκλάβωμα» της Ελλάδας στο διηνεκές (500εκ€ έσοδα το μήνα από τα νέα μέτρα!), αφού δεν θα συζητηθεί η διαγραφή μέρους του χρέους, αλλά η επιμήκυνση της αποπληρωμής τους.

Υπεύθυνα όμως είναι εξίσου και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για την απίστευτη ανεπάρκεια τούς να προτείνουν μία εναλλακτική λύση, υιοθετώντας ουσιαστικά την ίδια «συνταγή» με την ……..

κυβέρνηση, παρά το ότι γνωρίζουν πως όλα τα νέα μέτρα θα επιτείνουν την ύφεση σε μία χώρα που έχει καταστραφεί πια εντελώς η οικονομία της. Ο συνδυασμός νέων φόρων (αύξηση ΦΠΑ, φόρος στα καύσιμα, διπλασιασμός ΕΝΦΙΑ κα) με την εκ νέου μείωση μισθών, συντάξεων και κάθε μορφής κοινωνικών παροχών θα αποτελεί εφεξής την συνήθη πολιτική πρακτική και αυτό μέχρι να γίνει αντιληπτό ότι σε περιόδους ύφεσης τα πρωτογενή πλεονάσματα είναι έκτος πραγματικότητας.

Όταν όμως, ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποδέχεται ότι ζούσε σε αυταπάτες τότε είναι λογικό ολόκληρη η κυβέρνηση να βρίσκεται υπό καθεστώς ψευδαισθήσεων. Όταν το ψέμα και ο λαϊκισμός δικαιολογούνται ως αυταπάτη τότε είναι λογικό ακόμη και τα πιο σοβαρά κρατικά θέματα να αντιμετωπίζονται με ερασιτεχνικό τρόπο που αγγίζει τα επίπεδα εγκληματικής αμέλειας. Δεν υπάρχει πιο αισχρό πράγμα από την διαιώνιση των συνθηκών που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά αδιέξοδα και μάλιστα από ανθρώπους που έφτασαν στην εξουσία κατακεραυνώνοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους γι’αυτές τις συνθήκες. Και επειδή η αφέλεια δεν ταιριάζει όσο το ψέμα σε αυτή την κυβέρνηση, πρέπει να θεωρείται ψεύτης όποιος ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση θα μπορέσει να επιβάλει πολιτικά τα όσα ψήφισε και να τα υλοποιήσει τεχνοκρατικά.

Θα χρειασθούν τεράστιες υπερβάσεις από πλευράς στελεχών της και πολύ περισσότερο από τα ίδια τα κόμματα που την απαρτίζουν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λόγω ιδεολογίας θα καταστούν εξαιρετικά ευάλωτοι αν βρεθούν αντιμέτωποι με μία εκτεταμένη κοινωνική αναταραχή. Όταν δηλαδή βρεθούν απέναντί τους μαζικά και δικοί τους «αγανακτισμένοι» ψηφοφόροι, το ιδεολογικό σχήμα που σήμερα τους κρατάει σε ισορροπία θα καταρρεύσει. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όταν πριν λίγους μήνες η κυβέρνηση βρέθηκε αντιμέτωπη με τις μεγάλες κινητοποιήσεις αγροτών, επαγγελματιών και επιστημόνων, το κλίμα εντός ΣΥΡΙΖΑ ήταν εξαιρετικά βαρύ και η ανησυχία εμφανής. Λόγω της υποχώρησης των κοινωνικών αντιδράσεων ελέω προσφυγικής κρίσης, το κλίμα βελτιώθηκε σημαντικά και οι ρωγμές πρόσκαιρα έκλεισαν.

Όσο κι αν κάποιοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει κάποιο σημάδι για μία μεγάλης κλίμακας κοινωνική αναταραχή, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι η ιστορία έχει δείξει πως όταν το τοπίο είναι εύφλεκτο, ακόμη κι ένα σχετικά ασήμαντο γεγονός αρκεί για να λειτουργήσει ως θρυαλλίδα εξελίξεων. Σημειώστε επίσης, ότι σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, σήμερα υπάρχει μία βασική διαφορά. Τα προηγούμενα χρόνια παρότι εφαρμόστηκαν επώδυνα μέτρα, δεν εκδηλώθηκαν αξιόλογες κοινωνικές αντιδράσεις, γιατί στο “μυαλό” του κόσμου υπήρχε εναλλακτική. Εκείνοι, οι οποίοι είχαν καταστραφεί ή βρίσκονταν πολύ κοντά στην καταστροφή απέβλεπαν στην εκλογή ΣΥΡΙΖΑ, ως “ελπίδα” σωτηρίας. Ήλπιζαν ότι ο Τσίπρας θα τερμάτιζε τις μνημονιακές πολιτικές, γι’αυτό έκαναν υπομονή, προσδοκώντας να λύσουν το πρόβλημά τους με την ψήφο τους. Ο Τσίπρας όμως έγινε Πρωθυπουργός, αλλά κατέληξε να εφαρμόζει το πιο επώδυνο μνημόνιο των τελευταίων ετών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ελπίδα τους για διέξοδο από το μνημονιακό «τούνελ» διαψεύστηκε. Χωρίς αυτήν την ελπίδα, όσοι επιβιώνουν οριακά ή και καθόλου καθίστανται εν δυνάμει εκρηκτική ύλη.

Όσο αυθαίρετη μπορεί να ακούγεται η βεβαιότητα του γράφοντος ότι θα προκύψει σοβαρή κοινωνική έκρηξη, άλλο τόσο αυθαίρετο είναι και το να αποκλείει κάποιος μία τέτοια εξέλιξη… Ας μην τρέφουμε άλλες αυταπάτες!

Πηγή Rethemnos News

 

via kostasxan

Advertisements

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 26 Μαΐου 2016, in ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ, Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

 1. ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ! ΕΔΩ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!

  ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ

  Για τους Εβραίους εμείς οι Έλληνες είμαστε οι ενσαρκωμένες ψυχές των αρχαίων πατέρων μας, που ενσαρκωνόμαστε ξανά εδώ τη γη, ώστε να τους υπηρετούμε ως ζώα με ανθρώπινη μορφή.

  Κι ως Υιοί του Θεού που είναι μόνο αυτοί (έτσι νομίζουν και πιστεύουν) έχουν ένα κώδικα επικοινωνίας (το Ταλμούδ), ο οποίος να μην γίνεται αντιληπτός στους μη εβραίους.

  Μα ήρθε ο καιρός της εκδίκησης του Θεού, όχι αποκεφαλίζοντας και δολοφονώντας με αίμα τους ανθρώπους, ούτε καίγοντάς τους με ουράνια φωτιά, αλλά με την φωτιά της Αλήθειας που ακόμα και τους τυφλούς νεκρούς στο πνεύμα φωτίζει, κι απαλλάσσει τον κάθε άνθρωπο από την κατάρα και το ανάθεμα και ξεμαρμαρώνει την καρδιά.

  Αδέρφια μου, όσο σκληρά κι αν ακουστούν τα λόγια των μη ανθρώπων, των απανθρώπων Εβραίων του πρώην αγαπημένου έθνους εμάς των Ελλήνων της Ιερής Πόλης της Αγίας Σοφίας, τα φώτα της Αλήθειας είναι η ανθρώπινη καρδιά σας και όχι ο σατανάς που σας πέρασαν στα μυαλά σας οι ΚΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Βαβέλ.

  Προσέξτε μην πλανηθείτε και κολασθείτε και καταραστείτε τούτον τον λαό, διότι στα αλήθεια σας λέω αδέρφια μου κλάψτε και θρηνείστε, πάρτε τα βουνά και για αυτούς προσευχηθείτε, διότι ήγγικεν η βασιλεία του Θεού. Καιρός λοιπόν να βγούμε και από την κατάρα αυτών.
  ***

  Το Ταλμούδ από την ματιά του θρόνου των πεφωτισμένων και καταραστών ημών με τις γλώσσες των αγγέλων της εν Άθω Πολιτείας του ανθρώπου.

  Αντιστοιχία χρόνου του βίντεο και αποκωδικοποίηση των εδάφιων του Ταλμούδ :
  Τα απολύτως κατανοητά εδάφια του βίντεο δεν χρειάζονται επεξήγηση, καθότι μας τα λένε ξεκάθαρα, όπως πχ τον χρόνο 1:51 όπου «όσοι δεν είναι εβραίοι δεν είναι άνθρωποι».

  Αρχικά να σημειώσουμε ότι όπου αναφέρουν τον Χριστό εννοούν τον κάθε έναν βαπτισμένο ορθόδοξο χριστιανό, διότι όποιος Χριστόν εβαπτίσθη, Χριστόν ενενδύθηκε. Επίσης, η κάθε χριστιανή γυναίκα είναι πάλι ο Χριστός, που άσπορος από σπερματοζωάριο γήινου ανδρός στη φύση του είχε μόνο το αίμα της μητέρας Του.

  2:13 : για δείτε οι πολιτικοί σας, ποια η καταγωγή τους και ποια η Βουλή των Ελλήνων σήμερα και ποιοι οι κυβερνήτες απανταχού των κρατών της γης; Το Ισραήλ!

  3:03 : οποιοσδήποτε προδώσει τον μυστικό κώδικα του Ταλμούδ ή φανερώσει το φως της αφύπνισης δια του Λόγου του Ιησού Χριστού, όπως τότε τον Ιησού σταύρωσαν με ψεύδη και συκοφαντίες, έτσι οι φαινόμενοι ως γραμματείς και λόγιοι ως θεολόγοι σπέρνουν την κατάρα τους με ούρα (= ψεύδη και συκοφαντίες). Κόπρανα για νόμους και ούρα για πνεύμα, ώστε να ζούμε εμείς οι μη Εβραίοι τα σημερινά χάλια μας.

  3:20 : ποιος θα τολμήσει να αγγίξει την αστυνομία που προωθεί τα ναρκωτικά; Ποιος θα τολμήσει από εσάς να βρίσει αρσενοκοίτες ιερείς; Ποιος θα τολμήσει από εσάς, αδέρφια μου Έλληνες, να δικάσει τον Πάγκαλο πχ, που των Ιμίων μόνο ο ορυκτός πλούτος αρκεί να έχουμε εμείς οι Έλληνες ισόβια σύνταξη; Ποιος από εσάς θα τολμήσει να προσφωνήσει «τσογλάνια» τους στρατηγούς σας που δέχθηκαν την φράση «την σημαία μας την πήρε το κύμα»; Και άλλα πολλά προδοτικά, που θα μας τα πει το Ταλμούδ παρακάτω.

  3:32 : ένα μόνο παράδειγμα θα σας δείξω… τον τέως πρωθυπουργό σας τον Σημίτη. Αν φανερώσει πραγματική και όχι τυπική φορολογική δήλωση ότι πληρώνει φόρο στην Ελλάδα, θα τον εκτελέσουν επί τόπου οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ κυβερνώντων την Ελλάδα ως προδότη, διότι όλοι οι Εβραίοι πληρώνουν φόρους μόνο στο Ισραήλ.

  3:42 : το βόδι είναι ο ναός του χρήματος των Εβραίων. Πάρτε παράδειγμα στο σήμερα, απολύουν χωρίς αποζημιώσεις, κλέβουν των εργατών τα χρήματα της ασφάλειας.

  3:56 : εδώ εννοούν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, παράδειγμα Τζώρτζ Σώρος.

  4:18 : παράδειγμα … Ελλάδα στο σήμερα, όπως Βαρθολομαίος, Ιερώνυμος και όλα τα

  αδέρφια τους που ορκίζουν την ελληνική βουλή, τους μασώνους πχ.

  4:33 : παράδειγμα… Τρόικα, Μέρκελ, Παπαδήμας και λοιποί, την ώρα που μόνο από ένα σημείο του ορυκτού πλούτου, δικαιούται ο κάθε Έλληνας από 96 δις δολλάρια.

  4:36 : ΜΜΕ

  5:06 : Γενικά η γυναίκα για τους Εβραίους είναι απλά σκεύος προς την διαιώνιση του είδους. Πάρτε παράδειγμα την σημερινή γυναίκα, πώς την παιδαγωγούν: καλλωπίζεται, ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση και με τα κάλλη της ελκύει τον άνδρα, ο οποίος κι αυτός στεφανωμένος την αγκάθινο στέφανο αντί για γνώση, ως σκύλος αγαπάει την γυναίκα και όχι ως η δεξιά του Θεού.

  5:20 : Κομμώτρια σημαίνει ότι η γυναίκα αγαπά μόνο το έξω της, κι έτσι ο άνδρας αγαπά μόνο αυτό. Κοιτάξτε τις σημερινές γυναίκες… one night stand…

  5:38 : από βρέφη που είμαστε, η γνώση που παίρνουμε της παιδείας των μάγων δεσποτών και ποιμένων προσκυνητών ιερέων, όπως τον Χριστό του τότε, στον άχρονο χρόνο του τώρα, δολοφονούν την κάθε μη Εβραία ψυχή.

  6:09 : το «ο Ιησούς ήταν μάγος» εστί : αυτοί που πιστεύουν τις μαύρες μαγείες … μας γαλούχησαν την ύπαρξη του σατανά (ο σατανάς είναι κτίσμα, δεν είναι Θεός) στη φαντασία του ανθρώπου και επειδή ο άνθρωπος ως υιός Θεού που είναι και ότι πιστεύει θεουργείται, τον γεννά, και έτσι αντί για υιός του Θεού υποβαθμίζεται στο να πράττει τα κτιστά του σατανά.

  Και για να μην σας κουράζω με πλέον περιττά εφόσον ανοίξατε την διάνοια και λάβατε τα κλειδιά, εκεί που λέει «όταν ο εβραίος έχει ασθένεια και θέλει να θεραπευτεί παίρνει σκόνη από μία υπαίθρια τουαλέτα και την ανακατεύει με κόπρανα λευκού σκύλου και με μέλι» και παρακάτω όπως λέει το Ταλμούδ «ουρεί ευλογημένα και βρίσκει θεραπεία ο Εβραίος», δείτε τον Καμμένο πχ, πού είναι ο εισαγγελέας και πού είναι η προστασία σας Ελλάδα μου όταν στα μούτρα σας λένε ότι σας κλέβουν Έλληνες αλλοδαποί που κυβερνούν την ελληνική σας την Βουλή;;;;;

  Στο όνομα της Αδιαιρέτου Αγίας Τριάδος, και των επτά Αγίων Οικουμενικών Συνόδων, και των θεοδώρητων Αγίων Νόμων της Βασιλείας της Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Γη καταδικάζω εις καθαίρεσιν όσους υπηρετούν το σύνταγμα των εβραιοταλμουδιστών εν Ελλάδι, και την στέρησή τους από την Ελληνική ταυτότητα, την άρση της βουλευτικής ασυλίας και την άμεση σύλληψή τους, ασχέτως τίτλου ιεροσύνης ή παντός άλλου αξιώματος, δηλαδή πολιτικούς, στρατιωτικούς, ψευτοεισαγγελείς, ΜΜΕ αστέρες, και λασπολόγοι του ελληνικού ΦΩΤΟΣ.

  Ιωάννης Ηγούμενος των Αγίων Πατέρων της εν Άθω Πολιτείας

  http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2016/05/blog-post.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: