Ο Μηχανισμός Θανάτωσης του Ελληνικού Έθνους

Του Μιχαήλ Στυλιανού

«Η Γερμανία είναι έτοιμη να λεηλατήσει ό,τι έχει απομείνει στην Ελλάδα» ανήγγελλε προ ημερών άρθρο του Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς, που  εξηγούσε τι κρύβεται πίσω από την έριδα μεταξύ ΕΕ και ΔΝΤ, η οποία προκάλεσε κρύο ιδρώτα στη κυβέρνηση Τσίπρα, που είχε δώσει τα ρέστα μας, για την «αξιολόγηση» και την «δόση» της…

Το ΔΝΤ απειλούσε ν’ αποσυρθεί, εάν η ΕΕ δεν δεσμευθεί για τη διαγραφή του ελληνικού χρέους μέχρι  το όριο που η Ελλάδα μπορεί να το ξεπληρώνει. Η Γερμανία επέμενε και πέτυχε τη διατήρηση του ΔΝΤ στον μηχανισμό της μνημονιακής αφαίμαξης της Ελλάδος, χωρίς σαφή δέσμευση ποσοτικής περικοπής του χρέους.. Και η λύση, των θολών υποσχέσεων, για «επιμηκύνσεις» και «χαμηλότερα επιτόκια», διαφημίζεται από τους κυβερνώντες ως εισιτήριο στην ανάπτυξη!

Στην πραγματικότητα το εισιτήριο -και χωρίς επιστροφή- είναι προς τα τάρταρα του εθνικού ……….

αφανισμού, όπως ανέλυσε στις ΗΠΑ ο Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς και επεξήγησε στην Αθήνα η κ. Νάντια Βαλαβάνη.
Ο Δρ. Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς είναι διεθνώς διάσημος συγγραφέας, πρώην υπουργός οικονομικών, αρχισυντάκτης της Γουώλ Στρητ Τζέρναλ και αμείλικτος πολέμιος του κανιβαλικού καπιταλισμού. Το άρθρο του άρχιζε με τις φράσεις:
«΄Εχοντας χρησιμοποιήσει επιτυχώς την ΕΕ για να υποδουλώσει τον ελληνικό λαό, με μετατροπή της «αριστερής» κυβέρνησης σε πιόνι των γερμανικών τραπεζών, η Γερμανία βρίσκει τώρα εμπόδιο το ΔΝΤ στο σχέδιό της να λεηλατήσει την Ελλάδα μέχρι εξαφανίσεώς της και από την μνήμη».

Εξηγούσε ότι Γερμανία και Τράπεζες «δεν θέλουν να μπορεί η Ελλάδα να εξυπηρετήσει το χρέος της, επειδή επιδιώκουν να επωφεληθούν της αδυναμίας, για να ληστέψουν την Ελλάδα από τα πάγια κεφάλαιά της και τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές.» Και συνέχιζε:

Η Γερμανία πιέζει το ΔΝΤ να δανείσει την Ελλάδα τα ποσά με τα οποία να πληρώσει τις γερμανικές τράπεζες. Μετά να τα επανεισπράξει, αναγκάζοντας την Ελλάδα να καταργήσει συντάξεις , να ψαλλιδίσει δημόσιες υπηρεσίες και  απασχόληση, να επιβάλλει νέα μέτρα λιτότητας και να ξεπουλά λιμάνια, εθνικές οδούς, δημόσια ύδρευση, και λοιπά κεφαλαιουχικά αγαθά της        – κατά το σύστημα που περιγράφει ο Τζων Πέρκινς, στο βιβλίο του «Εξομολογήσεις Οικονομικού Δολοφόνου».

« Η Ελλάδα καταστρέφεται από την ΕΕ, στην οποία τόσο ανόητα εντάχθηκε και εμπιστεύθηκε. Ο Νεοφιλελευθερισμός προχωρεί στην εγκαθίδρυση καθεστώτος  φεουδαρχίας: λίγοι βαρόνοι/ληστές και πολλοί δουλοπάροικοι. Το 1% των εχόντων και το 99% των απόκληρων.»

Και « Η πλύση εγκεφάλων ήταν τόσο συστηματική, ώστε ακόμη και τα ελληνικά ΜΜΕ και οι πολιτικοί της Ελλάδας, αποκαλούν «διάσωση» την καπιταλιστική κατακρεούργηση της Ελλάδας»                   – σταυροκοπιέται ο Δρ. Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς, στο μεγάλης σωφρονιστικής αξίας, άρθρο του: Paul CraigRoberts ,CounterPunch.com,

Η Ανατομική Έκθεση της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από την κ. Νάντια Βαλαβάνη.

Advertisements

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 20 Ιουνίου 2016, in ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΣΤΟΧΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: