ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΟ

kommatokratiaΑμφισβήτησε το κενό που βλέπεις σε κάθε ακέφαλη υπηρεσία ή επιτροπή. Μην περιμένεις την καταστροφή για να αποδεχτείς ότι ήταν ανίκανες να πάρουν μια σωστή απόφαση. Μην δέχεσαι να καθορίζουν τη ζωή σου κομματόσκυλα που δεν έχουν ιδέα για το τι πρέπει να κάνουν εκεί όπου χώθηκαν με το μέσο τους.

Δεν υπάρχει λόγος να μην τους ξεμπροστιάσεις. Διότι εκμεταλλεύονται την αδράνεια των ατόμων που θεωρούν ότι δεν αξίζει να τους βγάλουν από τη θέση τους, επειδή ακολουθούν τη γραμμή του κόμματος. Διότι το συγκεκριμένο εκτός από σταλινικά αντανακλαστικά, δεν έχει καμιά γραμμή κι αν αυτή υπήρχε θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση ένας φαύλος κύκλος.

Μην ντρέπεσαι να κατηγορήσεις όλους όσους εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να παραμείνουν……..

στις θέσεις τους, αλλάζοντας όχι μόνο κόμμα, αλλά υποστηρίζοντας και αρχές που αντικρούουν κάθε αξία που είχαν, διότι και αυτή θα είχε ενοχή. Να θυμάσαι μόνο ότι ο Χρόνος και η Ανθρωπότητα δεν ξεχνούν και στο τέλος πάντα καταδικάζουν, ακόμα και μετά από χρόνια ή δεκαετίες.

Η δική μας συνείδηση είναι καθαρή, διότι αντισταθήκαμε και στο σχέδιο και στη διαμόρφωση δίχως να μας επηρεάσει η κομματική προπαγάνδα που τώρα έχει την ουρά της κάτω από τα σκέλια, αφού δεν έχει τίποτα άλλο.

πηγή: lygeros.org

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 11 Ιουλίου 2016, in ΚΑΛΕΣΜΑ, ΛΥΓΕΡΟΣ, Uncategorized. Bookmark the permalink. 3 Σχόλια.

 1. Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΙΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ
  ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ. ΤΗΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ…ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ….

 2. Το θέμα δεν είναι ο Ιωάννης. Το θέμα είναι εσείς Έλληνες ποιον Θεό προσκυνάτε; Ιδού η καρδιά του Αγίου και μικρού παιδιού των Αγιορειτών Πατερών που σας μιλάει το είναι της ψυχής σας… ποιο πνεύμα και ποια καρδιά εσείς πίσω από το προσωπείο ευσέβειας έχετε… και με την γλώσσα των δικών σας παιδιών…
  ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ….
  που εγώ απλά τα λέω…. μα απευθύνομαι σε αυτούς που κάνουν αυτά τα έργα ….. που βλασφημώ.

 3. Βασιλεύς Βασιλέων Βασιλεύων Βασιλεύσιν

  Το σύνταγμα της ιεράς αληθινής βασιλείας του Θεού λέγει :

  Η εκκλησία είναι διάκονος του Βασιλέα της λαού, και είναι υπεύθυνη προς την παιδεία και την θέαση του ανθρώπου. Μα και ως βασιλεύουσα όπως ορκίζει τους πολιτικούς αρχηγούς, τόσο και στην παρανομία τους πρέπει να τους δικάζει.

  Η παιδεία των ανθρώπων πρέπει να χαρίζεται δωρεάν…
  Ο κάθε Έλλην πολίτης δικαιούται δωρεάν γη ως ακτήμονας,
  Ο ορυκτός πλούτος της γης ανήκει στον λαό.

  …Μα σήμερα η γενίτσαροι παιδεραστές και της ντροπής εραστές= κίναιδοι δεσπότες…. ως Ιούδας προδίδει τους ιερούς όρκους της. Διαμέλισαν την εκκλησία και τον λαό σε σχίσματα και αιρέσεις. Και αντί τον Χριστό προσκυνάτε τυφλοί τους νόμους των ραβίνων πατέρων του σατανά, ως θεό …. φτάνει πια !!!

  Απαιτήστε την μία αγία εκκλησία του Θεού ! Σε μία ποίμνη ! Σε ένα Άγιο πνεύμα !
  Και αποκόψτε την κεφαλή του φθόνου και του μίσους σας… αναθεματισμένη από αυτούς Ελλάδα μας… και ζήστε ως εν τω ουρανώ ξανά ελεύθεροι εδώ στου Α και του Ω την γη…
  ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ … και θύματα του ψευδοπροφήτη TV.

  Λέγει ο Χριστός :

  Με ονομάζετε ΛΟΓΟ … μα τον ΛΟΓΟ μου του Αγίου ευαγγελίου της Αγίας διαθήκης του Πατέρα μου δεν τον πράξατε ποτέ… με ονομάζετε αγάπη, και εσείς με αγάπη διαολοστέλνεστε ο αδελφός με τον αδελφό.
  Με ονομάζετε μεσσία σας… και όμως προσεύχεστε για να σας σώσω…. λες και δεν το έκανα ποτέ.
  Με ονομάζετε βασίλισσά σας = εκκλησία = μητέρα παναγία … και της εκκλησίας μου το σώμα και το άγιο μου αίμα…. τα κάνατε μητέρα και πατέρα του πνεύματος του σατανά θεού σας… λες και τον σατανά σας δεν τον νίκησα ποτέ.
  Με φωνάζετε βασιλιά = λαός= χριστός = Ελλάδα … και προς τον θάνατο KAI THN σκλαβιά φωτίζετε για φως αντί του φωτός μου …. !
  Με φωνάζετε ανάσταση…. και όμως τον θάνατο της αγάπης υπηρετείτε.
  Ονομάζεστε Ελλάδα… και τους εχθρούς της ειρήνης σας προσκυνάτε και την Ολύμπια φλόγα των ουρανών για το χρήμα την ποδοπατάτε.

  Το φως φωτίζει, και βλέπεις, και γνωρίζεις μόνος σου το που πρέπει να περπατάς,
  και δεν σου χαράζει δρόμους και πορείες που σου διδάσκουν εδώ στην πλάνη της γης κάποιοι άλλοι.
  Διότι αδέλφια μου… άλλο η διδασκαλία, και άλλο η καθοδήγηση.
  Μα και άλλο να βλέπεις το μονοπάτι από τον χάρτη, και άλλο να το περπατάς…
  Έτσι και η αγάπη… Άλλο το τι είναι η αγάπη… και άλλο το τι αγαπάνε οι άνθρωποι.
  Με το δάχτυλο Τους σου δείχνουν τον μπροστάρη τον ήλιο και σε τυφλώνουν με το φως του σκοταδιού τους… και με βήματα ως του κάβουρα , υποχθόνια και ύπουλα σε οδηγούν προς τον γκρεμό.

  Το να πετάς σαν χαρταετός, με δάσκαλο να σε κρατά με τον δικό του σπάγκο στο δικό του φως και ουρανό… Αυτό κάνει τον άνθρωπο δειλό να ανοίξει από μόνος του τα θεϊκά της ελευθερίας, τα φτερά της καρδιάς του… και εξαρτημένος από τον σπάγκο του μίτου της Αριάδνης … ο άνθρωπος να πλανάται σε δρόμους και πορείες και σε χτισμένους με δαιμόνια λαβύρινθους στον Νου…. που τον γαλουχούν οι πατέρες της κατάρας προς τον Υιό του Θεού, να γίνεται από Άνθρωπος Μινώταυρος… ότι είναι ο σταυρικός θάνατος του Ναού… του Γένους του Α και του Ω, του Λόγου της αλήθειας και της αιωνίου ζωής.

  Ένα το άγιο Πνεύμα… ένας ο Θεός που μιλάτε… μα όταν την αγάπη δεν αγαπάτε αλλά ότι εσείς από μόνοι σας θεοί ως θνητοί το ΕΓΩ θεό σας αγαπάτε…. αδέλφια μου είσθε σε πλάνη.
  Το μέλλον ας αγαπήσετε, και ας σπείρετε εσείς οι Έλληνες το αιώνιο αύριό σας και των παιδιών σας… και ζήστε αδελφωμένοι όλοι μαζί !

  Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα… αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας…η αγάπη σας.

  Το μέλλον ας αγαπήσετε, και ας σπείρετε εσείς οι Έλληνες το αιώνιο αύριό σας και των παιδιών σας… και ζήστε αδελφωμένοι όλοι μαζί… απλά… εφαρμόστε το σύνταγμα που ήδη υπάρχει, της αγίας του θεού εκκλησίας, του Ιωάννη Γ΄ Δούκας Βατάτζη.

  Όπως τα του καίσαρα απαιτείτε με διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις, έτσι απαιτήστε από τους δεσποτάδες…. να εφαρμόσουν την βασιλεία των ουρανών στην γη, και όταν αυτό κάνετε, τότε και ο Θεός θα έρθει στην γη.

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2016/08/blog-post_20.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: