Ο ΜΕΛΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ…

ΣΧΕΤΙΚΟ:Ο Π. Μελάς κατέθεσε μήνυση κατά του Γ. Σουκούρη για την υπόθεση του «κουμπαρά»

Το πρωί, ο συνάδελφός της βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Παναγιώτης Μελάς (ακόμα;;) , που προ ημερών είχε πει πως σκέφτεται για το καλό της πατρίδος να ψηφίσει πρόεδρο Δημοκρατίας, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη σε βάρος του μέλους ή στελέχους της ΝΔ Γ. Σουκούρη, και κατά παντός υπευθύνου. Αφορμή βέβαια η αναφορά της κας Ξουλίδου πως σύμφωνα με τον κ. Σουκούρη «τα είχε ήδη πάρει» πριν γίνει η κρούση δωροδοκίας της κυρίας Ξουλίδου. ……………

 Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Κύριοι Βουλευτές,

Για τα  ανωτέρω παρατηρούνται τα εξής:……………….

………….

–     Για να καταθέτει μήνυση ο κ. Μελάς εναντίον του κ. Γ. Σουκούρη, φαίνεται ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι ο κ. Γ. Σουκούρης πράγματι είπε στην κ. Ξουλίδου ότι ο κ. Μελάς χρηματίστηκε από τη ΝΔ.

Με αυτό το δεδομένο παρατηρούμε τα εξής:

–     Εάν ο κ. Γ. Σουκούρης παραδεχθεί ότι ισχύουν όσα είπε,  για να γλυτώσει τη συκοφαντική δυσφήμιση,  τότε και πέφτει η ΝΔ και φυλακίζονται πολλοί από τη ΝΔ. Πράγμα που αποκλείεται προφανώς

–     Εάν ο κ. Γ . Σουκούρης τα διαψεύσει ή τα «διασκεδάσει» με κάποιον τρόπο,  τότε «αποκαθίσταται» ο κ. Μελάς.

 Συνεπώς με βάση τα ανωτέρω ο κ. Μελάς, λογικά κινείται εκ του ασφαλούς κινείται. Δηλαδή λογικά,  «μονά, ζυγά, δικά του».

Μένει όμως να μας εξηγήσει ο κ. Μελάς το «καλό» για την Ελλάδα που πρόσφατα ανακάλυψε και προσπάθησε να παρασύρει (και να διαλύσει τους ΑΝΕΛ) που θα προέκυπτε αν παρέμενε ο κ. Σαμαράς για να συνεχίσει το «θεάρεστο» προφανώς για τον κ. Μελά, έργο των μνημονίων, εξ αιτίας όμως του οποίου έργου ο κ. Μελάς έφυγε από τη ΝΔ.

 Προφανώς κάπου σε όλα αυτά υπάρχουν Μελα-νά σημεία.

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 27 Νοεμβρίου 2014, in ΜΕΛΑΣ, ΜΠΙΛΗΣ, ΜΠΙΛΛΗΣ, ΞΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε