Ξέθαψαν το «φτυάρι» κατά Γεωργιάδη και Βορίδη

Ξέθαψαν το «φτυάρι» κατά Γεωργιάδη και ΒορίδηΕυκαιρία για… μουρμούρα εναντίον των Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, βρήκαν αρκετοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις δικαστικές περιπέτειες του Γιώργου Καρατζαφέρη. Οι εν λόγω βουλευτές που ανήκουν στις λεγόμενες Καραμανλικές και Μητσοτακικές παρατάξεις, δεν είχαν δει με καλό μάτι την ένταξη των δύο πρώην στελεχών του ΛΑΟΣ.

Του Νώντα Βλάχου

Μάλιστα η δυσαρέσκειά τους,,,,,,,,,

……….είχε γίνει εντονότερη, όταν αμφότεροι αποτελέσουν δύο από τους βασικούς «πυλώνες» της πολιτικής έκφρασης τόσο του Μεγάρου Μαξίμου όσο και της Νέας Δημοκρατίας. Το σκάνδαλο με τις offshore εταιρίες στο οποίο εμπλέκεται ο πολιτικός «μέντορας» των δύο πολιτικών, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, έφερε και πάλι στο προσκήνιο την δυσαρέσκεια γαλάζιων βουλευτών, η οποία εκφράζεται πλέον με πιο δεικτικό τρόπο.

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μεταφέρουν προς το Μαξίμου την εκτίμηση, ότι ο πρώην και ο νυν υπουργός Παιδείας, βρίσκονται ήδη επικοινωνιακό στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της πολιτικής και όχι μόνο σχέσης τους με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, κάτι που μπορεί να πλήξει το προφίλ της κυβέρνησης αλλά και του κόμματος. Για αυτό τον λόγο ζητούν από το Μαξίμου να λάβει μέτρα, τα οποία αφορούν κυρίως στον Αδωνι Γεωργιάδη και τον περιορισμό των… εμφανίσεων του στα ΜΜΕ.

Ήδη ο πρώην υπουργός Υγείας γίνεται σχεδόν καθημερινά αποδέκτης ερωτήσεων, σχετικά με το αν γνώριζε τη δράση του προέδρου του ΛΑΟΣ και αυτό σύμφωνα με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να ενταθεί, όσο ξεδιπλώνεται το «κουβάρι» της υπόθεσης των offshore του Γιώργου Καρατζαφέρη. Σε ότι αφορά στον Μάκη Βορίδη, υπάρχει αναγνώριση ότι διατηρεί μια «διπλωματική», μετριοπαθή στάση αλλά και σ’ αυτή την περίπτωση αναζωπυρώθηκαν οι… διαφωνίες για την ένταξή του στη ΝΔ…

Το Μέγαρο Μαξίμου καλύπτει απόλυτα τους δύο βουλευτές, επιμένοντας στη γραμμή της μη… συμμετοχής τους σε οποιαδήποτε ενέργεια συγκάλυψης των ενεργειών του κ.Καρατζαφέρη. Ωστόσο το περιβάλλον Σαμαρά αναγνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει και στο αμέσως επόμενο διάστημα να εκμεταλλευτεί πολιτικά το ζήτημα, επιχειρώντας να αμαυρώσει τους Βορίδη-Γεωργιάδη, που αποτέλεσαν προσωπικές επιλογές του Αντώνη Σαμαρά, τόσο για την ένταξή του στη ΝΔ, όσο και για την υπουργοποίησή τους.

sofokleousin

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 21 Νοεμβρίου 2014, in ΒΟΡΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΝΔ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε