Ευ. Μεϊμαράκης: Ο κ. Τσίπρας παραμένει πονηρούλης και ψευτράκος – Πρέπει να συνέλθει, τον βάρεσε ο ήλιος;

«ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ»Ευ. Μεϊμαράκης: Ο κ. Τσίπρας παραμένει πονηρούλης και ψευτράκος - Πρέπει να συνέλθει, τον βάρεσε ο ήλιος;

«Είμαστε έτοιμοι για την εκλογική μάχη. Τη μάχη την κερδίζει ο πραγματικός ηγέτης» διεμήνυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών, κηρύσσοντας επισήμως την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τη Συγγρού. 

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας αποφάσισε επιτέλους να δημοσιοποιήσει την άποψή του. Δεν μας αιφνιδίασε, το περιμέναμε και μάλλον μπέρδεψε τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, εάν αναλογισμούμε ότι τον………

……..υπουργό Άμυνας τον βρήκε μεσοπέλαγα. Η ΝΔ είναι πανέτοιμη γιατί δεν είχε ποτέ εμπιστοσύνη στα όσα έλεγε ο κ. Τσίπρας. Τα ψηφοδέλτια είναι έτοιμα» ανέφερε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Μας πάει για εκλογές. Γιατί; Είναι τρελό!» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα. «Πού τα βρήκε όλα αυτά; Μπανανία είναι εδώ πέρα; Τσιφλίκι του είναι; Πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι ο δικτάτορας! Πρέπει να συνέλθει το παιδί! Εχει ξεφύγει! Μας κουνάει και το δάχτυλο» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ και εξαπέλυσε την βαριά κατηγορία ότι ο κ. Τσίπρας με τις κινήσεις του εξυπηρετεί συμφέροντα. «Ευθέως σας το λέω. Υπηρετεί και εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Ποιοι τον έβαλαν να τα κάνει αυτά;» είναι τα ερωτήματα που έθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.
Επαναλαμβάνοντας ότι η ΝΔ θα λάβει και θα εξαντλήσει τις διερευνητικές εντολές ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε: «Δεν θα μας επιβάλει το πότε θα γίνουν εκλογές. Τι αλαζονεία είναι αυτή; Ο κ. Τσίπρας στην ουσία δραπετεύει, προσπαθεί να ξεφύγει από τα προβλήματα». Και πρόσθεσε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα: Το φάντασμα Λαφαζάνη τον καταδιώκει, έχει τρομερές ενοχές. «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά, δεν παίζουμε, αρκετά έπαιξε, επτά μήνες βούλιαξε την χώρα» επισήμανε ο κ. Μεϊμαράκης.
Όσο μπορούμε να καθυστερήσουμε τον κύριο Τσίπρα, θα το κάνουμε γιατί το παιδί πρέπει να συνέλθει, τον έχει πιάσει αλαζονεία, είπε. Ο κύριος Τσίπρας κόπτεται για την Δημοκρατία αλλά φασιστίζει, είναι έκανε την τούμπα, την πολιτική αγυρτεία
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά:
«Εγώ πιστεύω ότι τις μάχες οι πραγματικοί ηγέτες και όχι οι πελαγωμένοι ηγέτες που παραδίδουν την εντολή. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί παραιτήθηκε ο κ. Τσίπρας.
Σήμερα ο κύριος πρωθυπουργός αποφάσισε να δημοσιοποιήσει επιτέλους την άποψή του. Ίσως να θεωρεί ότι μας αιφνιδίασε. Όχι μόνο δεν μας αιφνιδίασε, αλλά το περιμέναμε και μάλλον μπέρδεψε τα μέλη του υπουργικού του συμβουλίου αν σκεφθείτε ότι τον υπουργό Άμυνας τον πέτυχε μεσοπέλαγα στη Μυτιλήνη.
Είμαστε πανέτοιμοι, τα ψηφοδέλτιά μας είναι έτοιμα.
Αισθάνομαι πως κοροϊδεύει και το λαό και τους Ευρωπαίους. Δεν είναι πολιτικά ορθό να περιμένεις να ψηφίσουν τα κοινοβούλια, να γίνει η εκταμίευση και να πηγαίνεις αμέσως μετά σε εκλογές παραιτούμενος, αλλά για λόγο, τον οποίο οι περισσότεροι λένε ότι είναι εσωκομματικός.
Είναι λίγο ψευτράκος σε αυτά. Είναι τακτικιστής, συμπαθής κατά τ’ άλλα αλλά λίγο ψευτράκος».
Ο κύριος Μεϊμαράκης πρόσθεσε: «Υποθέτω ότι πάμε σε εκλογές και βγαίνει πρώτος. Με ποιον θα κάνει κυβέρνηση; Τι θα έχει επιτύχει μετά τη δοκιμασία στην οποία υπέβαλε τον ελληνικό λαό; Εγώ ως μελλοντικό πρώτο κόμμα θεωρώ πολιτική μου υποχρέωση και ευθύνη, να εξαντλήσω όλα τα όρια για να συνεννοηθούμε μήπως η παρούσα Βουλή μπορεί να δώσει λύση και τι μπορούμε να κάνουμε μετά τις εκλογές».
«Πιστεύω ότι ο κύριος Τσίπρας δραπετεύει και προσπαθεί να ξεφύγει από τα προβλήματα. Το φάντασμα Λαφαζάνη πλανάται μέσα του. Τον καλώ από τώρα να μας πει σε περίπτωση που εμείς είμαστε πρώτοι όπως είναι το δικό μας αφήγημα και οι πολίτες μας δώσουν αυτή την εντολή, ο κύριος Τσίπρας θα συμπορευθεί μαζί μας για να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο. Και αν πει ναι γιατί δεν συμφωνούμε τώρα; Αν πεί «όχι» προς τι οι εκλογές».
Ημερησία

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 21 Αυγούστου 2015, in ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε