Σε αναβρασμό οι αγρότες: Στο Παγκρήτιο Στάδιο η προσυγκέντρωση για το μεγάλο συλλαλητήριο της 29η Οκτωβρίου

agrotes

Οριστικοποιήθηκε το σημείο όπου θα ξεκινήσει η μεγάλη παγκρήτια κινητοποίηση των αγροτών. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των αγροτών αποφάσισε η κινητοποιήσει να έχει σημείο εκκίνηση το Παγκρήτιο Στάδιο την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου. στις 11 το πρωί. Από εκεί θα αποφασίσουν για τη μορφή των δράσεών τους αλλά και για την πορεία που θα χαράξει το συλλαλητήριο. Μια ακόμα συνάντηση πριν το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου όπου τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής συζήτησαν για τους τρόπους κορύφωσης του αγώνα το επόμενα διάστημα. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες και καθώς πλησιάζουμε στην ημέρα του παγκρήτιου συλλαλητηρίου θα ανακοινωθούν και σημεία όπου θα πραγματοποιηθούν προσυγκεντρώσεις σε όλους τους …………

νομούς της Κρήτης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η κινητοποίηση της 29ης Οκτωβρίου θα αποτελέσει μόνο την αρχή. Οι εκπρόσωποι των αγροτών της Κρήτης βρίσκονται σε συντονισμό με επικεφαλής αγροτικών οργανώσεων από την υπόλοιπη Ελλάδα και κάθε άλλο παρά αποκλείουν τη μαζική κάθοδο του αγροτικού κόσμου στο κέντρο της Αθήνας.

Στις 29 Οκτωβρίου και πιθανότατα στις 30 Οκτωβρίου, οι παραγωγοί δεν θα πάνε στις λαϊκές αγορές να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Οι επικεφαλής των αγροτών, όπως λένε, δεν είναι αντίθετοι στη φορολόγηση. Συμφώνησαν με τη φορολόγηση κατά 13% των εισοδημάτων τους. Όμως είναι κάθετα αντίθετοι στην υπερφορολόγηση που επιχειρείται η οποία «παραλύει» τον παραγωγικό ιστό της χώρας, προκαλώντας ανυπέρβλητα προβλήματα όχι μόνο στους ίδιους τους αγρότες, αλλά συνολικά στην ελληνική οικονομία.

About tolimeri

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.........

Posted on 24 Οκτωβρίου 2015, in ΑΓΡΟΤΕΣ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΚΡΗΤΗ. Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

  1. Ρε συντεκνοι ,βρειτε τον μιχελογιαννακη να σας εξηγησει γιατι δεν θελει να ακουει τις μαλακιες που λετε!!! Αυτος λεει πως οχι μονο τον ψηφισατε αλλα δωσατε στον συριζα και εναν βουλευτη περισσοτερο απο πριν!!!!Και αφου ξερατε τι καπνο φουμαραν οι συριζαιοι που μαζι με 222 ακομα ρεμ,αλια ψηφισαν το μνημονιο εσεις πηγατε και τους ξανακανατε κυβερνηση !! τωρα γιατι σκουζετε???Αυτα τα λεει ο μιχελογιαννακης ,και οχι εγω.Αντε τωρα να σας τα πει ο ιδιος ,αν εχει αρχιδια.

Σχολιάστε